Tribunalul Bucureşti a decis că MediaSind are dreptul legal să-şi reprezinte membrii din Televiziunea Română

S.B.
Miscellanea / 8 octombrie 2020

Tribunalul Bucureşti a decis că MediaSind are dreptul legal să-şi reprezinte membrii din Televiziunea Română

Tribunalul Municipiului Bucureşti a respins acţiunea depusă de Societatea Română de Televiziune prin preşedintele-director general, Doina Gradea, de a constata că Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind, în calitate de organzaţie naţională a jurnaliştilor, nu are dreptul de a-şi reprezenta membrii afiliaţi din Televiziunea Naţională, potrivit unui comunicat al MediaSind.

Prin această acţiunea depusă la Tribunalul Bucureşti, avocaţii SRTV au solicitat instanţei să constate că Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind nu este un sindicat constituit la nivelul SRTv şi, în consecinţă, nu are ce căuta în Televiziunea Naţională.

"Deşi instanţa a soluţionat cauza doar într-un singur termen, avocaţii SRTv au solicitat cheltuieli de judecată în cuantum de aproximativ 11 500 lei, sumă pe care a plătit-o deja Televiziunea Română! Este revoltător că, în timp ce salariaţii instituţiei sunt plătiţi la minimul grilei de salarizare, iar studiourile teritoriale au primit buget zero lei pentru investiţii, Doina Gradea aruncă banii instituţiei pe cele mai scumpe case de avocatură din ţară doar pentru ca sindicatul nostru să dispară şi să nu mai demaşte ilegalităţile din TVR.", se arată în comunicatul MediaSind.

Ca răspuns la comunicatul emis de MediaSind, Societatea Română de Televiziune a transmis următoarea precizare: "Decizia Tribunalului Bucureşti NU este definitivă. Televiziunea Română va continua acţiunea în instanţă până la pronunţarea unei soluţii definitive în această speţă. În ceea ce priveşte cuantumul onorariului casei de avocatură contractate, suma vehiculată în comunicatul MediaSind NU este adevărată, cifra reală fiind departe de ceea ce au enunţat autorii textului. Este o nouă dovadă că, prin propagarea constantă de informaţii false, neverificate, MediaSind devine un periculos colportor de minciuni şi sursă de fakenews. TVR respinge cu fermitate acuzaţiile pe care Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind le generează în permanenţă şi care sunt, ca de fiecare dată, mesaje care conţin ameninţări, minciuni, atacuri la persoană, instigare, care aduc grave prejudicii Televiziunii Române. Acţiunile acestui sindicat nereprezentativ, MediaSind, pot fi calificate drept grave şi periculoase iar Televiziunea Publică are dreptul, dar şi obligaţia, să ceară în instanţă încetarea acestor abuzuri şi corectarea nedreptăţilor şi a prejudiciilor aduse SRTv."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb