Udrea: Nu cred că vor fi colegi care vor vota împotriva Guvernului la moţiunea de cenzură

Ziarul BURSA #Politică / 16 martie 2011

Elena Udrea

Elena Udrea

Ministrul Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, nu crede că vor fi democrat-liberali care vor vota împotriva Guvernului la moţiunea de cenzură pe Codul Muncii.

"Nu cred că vor fi colegi care vor vota împotriva Guvernului, pentru că în mod cert toţi colegii conştientizează importanţa acestui mare proiect de reformă care este Codul Muncii şi, apoi, colegii noştri sunt cu siguranţă solidari cu Guvernul în care sunt reprezentaţi", a spus Elena Udrea, potrivit Mediafax.

Ministrul a făcut aceste precizări după ce a fost întrebată cum comentează faptul că preşedintele Traian Băsescu şi-a exprimat îngrijorarea faţă de moţiunea de cenzură care va fi dezbătută astăzi în Parlament.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la TVR 1, că alianţa la guvernare tratează moţiunea de cenzură pe Codul Muncii cu "oarecare uşurinţă", menţionând că a chemat PDL la "atenţie şi responsabilitate" şi că speră să nu existe parlamentari PDL care să voteze moţiunea "de dragul populismului".

Preşedintele a spus că subiectul moţiunii de cenzură pe Codul Muncii a fost abordat, alături de modificările la Constituţie, în cea de-a doua parte a reuniunii liderilor PDL desfăşurată duminică.

"Subiectul discutat a fost legat de moţiunea de cenzură pe care mie mi se pare că Alianţa în ansamblul ei o tratează cu oarecare uşurinţă", a spus Băsescu, adăugând că cei din coaliţie "par prea siguri că nimic nu se poate întâmpla la moţiune".

Băsescu a adăugat că, indiferent ce semnale are, el a chemat "la prudenţă şi atenţie pentru că un eşec legat de trecerea Codului Muncii nu este doar un eşec politic, ci o amânare a reformelor necesare pieţelor muncii".

Guvernul şi-a asumat, în 8 martie, răspunderea pe Codul Muncii, iar parlamentarii PSD, PNL şi PC au depus o moţiune de cenzură, care va fi dezbătută şi votată astăzi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb