Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de 11 milioane de euro

D.T.
Companii / 26 aprilie 2023

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de 11 milioane de euro

Conform informaţiilor AVBS Credit, jucător important de pe piaţa intermedierilor de credite, un broker de credite francizat din reţeaua companiei a intermediat pe parcursul anului trecut un număr de aproximativ 150 de credite bancare, în valoare totală de aproape 11 milioane de euro, informează un comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, Elena-Roxana Alecu-Tatu face parte din echipa AVBS Credit de 4 ani şi jumătate şi a intermediat în special credite ipotecare, noi sau de refinanţare. Din volumul total de credite intermediat de ea, peste 90% au fost credite ipotecare destinate îndeosebi pentru achiziţia de locuinţe şi/sau pentru refinanţarea altor credite vechi. Aceasta are o experienţă în domeniul financiar-bancar de peste 10 ani şi a ocupat în trecut diferite poziţii cheie (Consultant bancar, Consilier Clienţi VIP şi Director de Vânzări) care au ajutat-o în dezvoltarea carierei şi în dezvoltarea francizei în domeniului brokerajului bancar.

"Experienţa din zona bancară dobândită de-a lungul timpului m-a ajutat în mod cert să îmi dezvolt abilităţi pe care să le pot utiliza şi astăzi în noua profesie pe care am accesat-o, de broker de credite şi antreprenor în franciză. În momentul în care am renunţat la fostul job, am făcut cea mai bună alegere pentru mine şi familia mea. Îmi doream mai mult timp liber, flexibilitate în privinţa programului, putere de decizie şi un venit mult mai mare, beneficii pe care nu le puteam obţine în fostele poziţii. Această schimbare a statutului meu de angajat într-o bancă în acela de broker de credite francizat mi-a oferit tot ce aveam nevoie, reuşind să creez un echilibru benefic şi sănătos între viaţa profesională şi cea personală," declară Elena-Roxana Alecu-Tatu, Broker Francizat AVBS Credit.

"AVBS Credit îşi dedică eforturile pentru asigura românilor soluţii de creditare potrivite, intermediate rapid, clar şi sigur, pentru a oferi brokerilor de credite cele mai bune opţiuni de evoluţie în carieră şi, simultan, toate avantajele ce decurg din profesia de broker de credite: libertate, venituri corelate cu implicarea, satisfacţie profesională şi multe altele, şi a consolida parteneriatele strategice cu instituţiile bancare din ţara noastră în avantajul tuturor părţilor implicate în procesul de creditare: broker - client - bancă" a declarat Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit.

Succesul Elenei-Roxana Alecu-Tatu din anul 2022 a fost aplaudat şi în cadrul Galei A.R.B.C. (Asociaţia Română a Brokerilor de Credite), ediţia a V-a, care a avut loc în luna martie 2023. În anul 2022, brokerii de credite din A.R.B.C. au intermediat credite în sumă totală de 750 milioane de euro, din care 88% au fost credite ipotecare, se precizează în comunicat.

Pentru anul 2023, AVBS Credit îşi propune să intermedieze un volum total de credite cu cel puţin 35% mai mare decât în 2022 şi să extindă reţeaua de francize în cele mai mari oraşe din ţara noastră. Principalele oraşe vizate pentru extinderea francizei AVBS sunt Bucureşti, Braşov, Cluj, Oradea, Sibiu, Timişoara şi altele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb