Un fost militar american ucis în Ucraina

Un fost militar american ucis în Ucraina

G.D.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 21 ianuarie 2023

Un fost militar american, membru al unei unităţi de comando de elită şi care a dezertat în 2019, a fost ucis în Ucraina săptămâna aceasta, a anunţat ieri Marina militară a Statelor Unite (US Navy), scrie Agerpres.

"US Navy poate confirma că un fost marinar a fost ucis la Dnipro pe 18 ianuarie", a declarat unul dintre purtătorii de cuvânt ai acesteia într-un comunicat, adăugând că nu poate adăuga nimic "despre motivul pentru care acest fost marinar era în Ucraina".

Militarul, Daniel Whitney Swift, aparţinuse prestigioasei unităţi de elită Navy Seals, de pe lângă US Navy.

Statele Unite îşi descurajează cetăţenii să meargă să lupte în Ucraina, dar mulţi dintre ei au fost deja ucişi de la invazia rusă din februarie 2022.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. "UN fost militar american ucis în Ucraina",

    dar nici un cuvant despre sutele de mii de 

    soldati rusnaci morti in conflict, 

    revoltator si de prost gust,

    deci numai mortii americani reprezinta interes 

    1. care sute de mii de soldati rusnaci morti? cine ti-a spus asa prostii? te uiti in gura propagandei naziste banderiste? rusii nu mor ei doar se ridica-n zbor

      Ești prost informat. Citește presa occidentală și cea nord-americană și poate te lămurești. Sute de mii? Nu poate, sigur ucrainieni. Mor de ordinul a 1ooo pe zi. Carne de tun pentru Wagner. Legea marțiala a adunat 1 milion sub arme, de la 18 până la 60 și chiar peste. Proștii stau în tranșee în ger și mor, iar șmecherii pleacă la specializare în state, germania, polonia, etc sau păzesc vestul... sau au grijă de Bucovina noastră! Mor și o grămadă de mercenari, că n-a venit vreunul să lupte gratis. Și, ce contează că mor și ruși? Doar luptă contra nato, care înseamnă peste 30 de țări, contra armamentului vestic. Mor. Dar ai răbdare, că vine și rândul bravei armate române, cât de curând. Ce faci, o tai?

      Nu vine nici un rand al armatei romane pentru ca rusii vor doar sa elibereze rusfonii din estul Ucrainei, peste ani cand vor reusi acest lucru se apuca de facut diplome si medalii de recunoastere a meritelor si o vor tine tot intr-o sarbatoare pana mor de moarte buna toti veteranii.

    Oare ce cauta in ucraina

    1. pai cine sa lupte cu puscariasii lui Wagner?

    Agerpres face un deserviciu, ba chiar o intinare a memoriei acestui soldat. Sa corectam lucrurile pentru ca singurul lucru pe care il spune agerpres este ca "a dezertat".

    In realitate, iata ce scrie revista britanica Time... da, bagati la cap. 

    "Swift received an Iraq Campaign Medal, Afghanistan Campaign Medal and Global War on Terrorism Expeditionary Medal, according to his releasable service records." 

     

    Acest soldat avea multiple decoratii. Nu era un golan care dezerteaza. Cine crede asta cade in capcana securistilor care se ocupa de propaganda si spalarea creierelor sarmanilor europeni indobitociti de propaganda. 

    Eu cred ca omul nu dezertase. Era acolo in misiune speciala, asa cum fusese toata viata lui, si pentru care Guvernul American il medaliase de cel putin trei ori.

    Sa se odihneasca in pace. A indeplinit misiunea incredintata de guvernul terorist american in sprijinul unui regim ultra-nationalist ucrainian pus pe exterminari ale minoritatilor etnice si religioase. 

    1. daca asa zice un anonim, sigur asa e

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb