Un program românesc vine în sprijinul companiilor care aderă la "Black Friday"

A.C.
Comunicate de presă #Black Friday / 21 noiembrie 2014

Compania de curierat "Porumbelul Curier" a încheiat un parteneriat cu "C Solution", companie românească de software pentru a face faţă ritmului de creştere din mediul online, în special în perioadele în care românii cumpără foarte mult: Black Friday şi perioada Sărbătorilor de Iarnă, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Astfel, "Porumbelul Curier" va deschide, în următoarea perioadă, centre cheie de sortare (HUB) în cele mai importante 80 puncte de lucru din ţară. Prima etapă de dezvoltare a fost deja finalizată, odată cu deschiderea unor asemenea centre de sortare în Oradea, Satu Mare, Târgu Mureş, Cluj, Baia Mare şi Braşov, fiind în stadiul de implementare şi în restul centrelor zonale importante ale ţării.

"Dezvoltarea companiei a fost posibilă în urma parteneriatului strategic încheiat cu cei de la C Solution, care oferă atât comercianţilor, cât şi companiilor de curierat, accesul la platforma LivrariOnline.ro, considerată a fi cea mai modernă interfaţă de acest gen din România, adaptată în timp real la nevoile cosumatorilor din ţara noastră şi care oferă cel mai bun control al livrărilor, cu minim de efort şi eficienţă maximă", mai arată sursa citată.

Iulian Popescu, director general Porumbelul Curier, explică în comunicat: "Porumbelul Curier şi-a propus să ajungă, în următorii ani, unul dintre principalii jucători din piaţa de profil din România, bazându-se pe o atenţie deosebită acordată clientului final şi pe servicii de curierat exemplare. C Solution a fost partenerul nostru de încredere în această dezvoltare, fiindu-ne alături din primul moment în care am pornit pe acest drum. LivrariOnline.ro este serviciul care ne-a ajutat să ajungem în acest moment de răscruce al afacerii noastre şi va fi, în continuare, parte integrantă a extinderii pe care ne-o propunem. Din punctul nostru de vedere, soluţia tehnică oferită de C Solution este cea mai bună de pe piaţa livrărilor online şi asta ne dă încredere că putem ajunge în topul companiilor de curierat din România".

"Porumbelul Curier" este o companie cu capital integral autohton, înfiinţată în anul 2008. Cu o cifră de afaceri de peste 830.000 de lei în anul 2013, compania anticipează o creştere a veniturilor cu minim 50% în acest an şi preconizează o evoluţie pozitivă de 40% în 2015 faţă de 2014.

"C Solution", compania înfiinţată de Cătălin Maftei în 2001, este prima din România care a dezvoltat, din 2002, un serviciu de plăţi online dedicat site-urilor e-commerce - PlatiOnline.ro - şi cea dintâi care a oferit, din 2013, o aplicaţie Cloud de management al livrarilor şi a plăţilor de tip ramburs dedicat companiilor de curierat - LivrariOnline.ro. AdministratorOnline.ro este cel mai nou serviciu oferit de "C Solution" şi este deja considerat de cei care îl folosesc drept cea mai bună aplicaţie de online customer support din România.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. PORUMBELUL CURIER EXPRES sunt niste tepari. Sunt nenumarate firme si persoane fizice care au de recuperat sume mari de la ei. Practic ei livreaza coletul dar isi opresc si rambursul. Cautati numele firmei in portalul de procese pe rol si o sa vedeti destule rezultate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb