UPC lansează soluţia de securitate SmartGuard

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 noiembrie 2008

Acum când România se alătură rapid lumii digitale, UPC România doreşte să facă din navigarea pe Internet o experienţă mai sigură şi mai uşoară pentru clienţii săi, anunţă un comunicat al companiei. Ţinând cont de ameninţările şi vulnerabilităţile cu care se confruntă astăzi utilizatorii Internetului, compania le oferă începând din luna noiembrie o soluţie completă de securitate pentru calculatorul personal, pentru ca aceştia să se bucure fără griji de servicile de Internet. Prin introducerea SmartGuard, la un tarif de doar 5 RON/ lună, UPC România face un nou pas în a facilita accesul clienţilor la noua lume digitală.

Ameninţările Internetului de astăzi

În calitatea sa de furnizor de servicii de Internet, UPC România s-a angajat să promoveze siguranţa online, pentru a le asigura clienţilor săi o experienţă perfectă în lumea digitală. În zilele noastre, ameninţările cu care ne confruntăm când navigăm pe Internet vin dintr-o mare varietate de surse: viruşi care afectează calculatoarele personale deschizând uşa nu doar unor disfuncţionalităţi, dar şi pierderii şi furtului de date, interceptării e-mail-urilor personale şi discuţiilor pe chat, atacurilor la adresa datelor trimise prin intermediul plătilor online.

"SmartGuard reprezintă o opţiune extraordinară de securitate pentru utilizatorii de Internet din România. În prezent nu mai exista nicio altă soluţie accesbilă ca preţ dedicată securităţii pe Internet. Împreună cu SmartGuard oferim chiar şi sprijin profesional actualizări automate în timpul navigării. UPC se angajează să ofere un produs ce asigură siguranţa şi securitate clienţilor săi în timpul navigării pe Internet.", a declarat Lucian Lupaşcu, Senior Marketing Manager UPC.

Internet sigur şi accesibil

"Cu noul pachet UPC SmartGuard, clienţii noştri se pot bucura de cea mai bună experienţă pe Internet cu ajutorul primei soluţii de securitate cu adevărat accesibile ca preţ din România. SmartGuard reprezintă o soluţie de protecţie high-tech, dezvoltată de un producător global de soluţii de securitate IT, care şi-a demonstrat eficienţa în întreaga lume. Mai mult, este uşor de instalat şi administrat, are o interfaţă intuitivă cu utilizatorul şi un meniu clar, obţinându-se foarte simplu protecţie maximă şi personalizată", a mai declarat Lucian Lupaşcu.

UPC România a simplificat astfel şi achiziţionarea de software cu licenţă şi accesbil ca preţ. Protecţia totală propusă de SmartGuard este oferită printr-un abonament lunar foarte avantajos. Acum nu mai este nevoie ca utilizatorii să achiziţioneze separat soluţii anti-virus, firewall, anti-spyware şi software de control parental, deoarece toate acestea sunt incluse în noul pachet SmartGuard. În plus există şi un program anti-virus şi update-uri automate care rulează constant pentru a asigura cea mai performantă protecţie, toate aceste soluţii fiind oferite gratuit.

Conţinutul pachetului SmartGuard

Anti-Virus: acest software protejează calculatorul personal împotriva viruşilor.

Internet Firewall: lasă doar Internet-ul "bun" să treacă, blocând traficul "rău" şi protejează în faţa atacurilor hacker-ilor, viruşilor şi troienilor care circulă pe Internet.

Anti-Spyware: această parte a pachetului asigură că informaţiile personale, cum ar fi parole, numerele cărţilor de credit nu pot fi transferate către alte surse, fără ştirea titularului.

Spam Control: e-mail-urile nedorite, oferte care nu au fost solicitate vor fi redirecţionate către un folder dedicat de spam, astfel că Inbox-ul nu va fi încărcat; există şi opţiunea prin care aceste e-mail-uri spam să fie şterse automat.

Control parental: limitează accesul copiilor la conţinutul online neadecvat, dăunător şi nepotrivit vârstei lor prin blocarea accesului la acele site-uri.

UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastră. Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, peste 1.300.000 de clienţi din aproximativ 200 oraşe. De când a intrat pe piaţa românească, în 1992, UPC a investit peste 700 de milioane EUR, devenind astfel cel mai mare investitor american din ţară. Potrivit viziunii companiei, această lume fascinantă în care trăim, dar deseori complexă, trebuie să fie accesibilă tuturor. Cei 15.000 de angajaţi UPC din Europa dau viaţă viziunii companiei prin simplitatea şi căldura umană care se regăsesc în fiecare din acţiunile lor. UPC România este afiliată la Liberty Global.

Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicaţii prin cablu oferind servicii avansate de video, voce şi internet in banda larga, pentru a-si conecta clienţii la lumea informaţiei, a comunicării şi a divertismentului. La data de 30 septembrie 2008, LGI oferă servicii de înaltă calitate, catre aproximativ 16 milioane de clienţi din 15 ţări, în principal în Europa, Japonia, Chile şi Australia. Liberty Global, Inc. deţine acţiuni în companii de distribuţie de programe şi conţinut media, cum este Chellomedia în Europa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb