UPDATE Discovery Networks sesizează Consiliul Concurenţei în problema RCS&RDS

F. A.
Companii #Media-Advertising / 4 decembrie 2012

UPDATE 16:00: CNA a amânat în şediţa de azi luarea unei decizii în privinţa operatorului de cablu RCS&RDS. Conform legii audiovizualului, operatorul putea să scoată de pe reţelele sale de cablu toate canalele operate de compania Discovery Networks doar cu aprobarea CNA.

---

UPDATE 13:10: Jucătorii de pe piaţa de telecomunicaţii au profitat de decizia RCS&RDS de a scoate din grilă programele Discovery şi au lansat oferte care în care acestea sunt oferite gratuit.

---

Compania Discovery Networks a făcut o sesizare la Consiliul Concurenţei referitoare la scoaterea din grila de programe a posturilor aparţinând companiei RCS&RDS, relatează paginademedia.ro.

RCS&RDS a scos din grila sa de programe posturile Discovery Channel şi Animal Planet în condiţiile în care contractul de retransmisie dintre Discovery Networks şi RCS&RDS a expirat pe data de 30 noiembrie, iar compania de cablu a refuzat să-l mai prelungească.

Mark Hollinger, preşedintele Discovey Networks International, a lansat o scisoare publică prin care şi-a manifestat îngrijorarea privitor la riscul ca telespectatorii să plătească mai mult pentru contracte şi pentru servicii nedorite asupra cărora nu au control:

"Există riscul ca telespectatorii să fie prinşi în contracte la preţuri mari, pentru servicii pe care nu şi le doresc sau asupra cărora nu au niciun control".

RCS&RDS a dat un răspuns scrisorii deschise a domnului Mark Hollinger şi a lansat public îndemnul adresat Discovery Networks de a crea un pachet separat care să conţină toate programele Discovery şi care să poată fi achiziţionat de către abonaţii interesaţi la un preţ stabilit de către Discovery Networks.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb