VASILE BLAGA:  "Susţinem în continuare şi nu s-a cerut sub nicio formă să ne îndepărtăm de Guvernul Cioloş"

George Forcoş
Politică / 21 iunie 2016

PNL va susţine Guvernul atât timp cât consideră că Executivul îşi respectă programul de guvernare, a declarat copreşedintele Vasile Balga, marţi, la Parlament.

"Noi susţinem în continuare şi nu s-a cerut sub nicio formă să ne îndepărtăm de Guvernul Cioloş. (...) Analizăm şi atât timp cât considerăm că-şi respectă programul de guvernare mergem înainte", a declarat Vasile Blaga la finalul întâlnirii avută de conducerea liberală cu premierul Dacian Cioloş, potrivit unor surse din presă.

Copreşedintele Alina Gorghiu a spus, la rândul său, că în cadrul discuţiilor cu premierul acestuia nu i-au fost făcute reproşuri.

"Nu a fost niciun fel de întâlnire a cărei concluzie să fie dezbinarea sau ruperea noastră de Guvern. Nici pomeneală, ar fi vrut PSD să vadă aşa ceva. A fost o întâlnire în care toată lumea a spus ce probleme există în viziunea noastră.(...) Am discutat foarte deschis, foarte onest despre cum vedem noi colaborarea cu Guvernul Cioloş care, în percepţia publică, este pus în dreptul PNL. Am încercat să analizăm toate lucrurile care nu au mers suficient de bine, toate lucrurile care au mers prost, astfel încât să avem un parcurs mult mai lin pe mai departe şi o colaborare mult mai bună", a declarat Gorghiu.

Copreşedintele liberal a explicat că temele de discuţie au fost variate şi că în urma celor prezentate premierul ar urma să facă o analiză cu privire la aspectele sesizate de reprezentanţii PNL.

"S-a discutat de la inundaţii până la absorbţia de fonduri europene, de la pesedizarea administraţiei, mai exact faptul că sunt în toate deconcentratele oameni de la PSD şi că 90% din administraţie se face cu oameni de la PSD care au exercitat presiuni foarte mari în timpul campaniei electorale, până la tema redevenţelor. Sunt foarte multe aspecte pe care primul-ministru, şi îi mulţumesc pentru faptul că a fost prezent astăzi alături de preşedinţii filialelor PNL, aspecte pe care primul-ministru şi le-a notat. Urmează să facă o analiză cu privire la aspectele sesizate de colegii mei şi evident că vor avea în mod sistematic întâlniri cu acesta", a declarat Gorghiu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb