Venituri în creştere cu 26% în Q1 2020 pentru Grupul Asseco SEE

C.B.
Piaţa de Capital / 4 mai 2020

Venituri în creştere cu 26% în Q1 2020 pentru Grupul Asseco SEE

Grupul Asseco South Eastern Europe (WSE: ASEECOSEE, ASE) a anunţat rezultatele financiare ale primului trimestru 2020, care au fost încă o dată mai bune decât rezultatele din aceeaşi perioadă a anului trecut, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Veniturile ASEE Group în primul trimestru al anului 2020 au însumat 52,5 milioane EUR, în creştere cu 26% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Creşterea vânzărilor a fost înregistrată de toate diviziile companiei. Cu venituri de 25 de milioane EUR, divizia de Plăţi a generat o creştere de 7,2 milioane EUR. Cea mai mare creştere (de 5,5 milioane EUR) a fost generată de linia comercială de servicii întreţinere POS-uri, ce corespunde tendinţei din perioada similară a anului trecut. Veniturile din vânzări în divizia Bancară au fost de 9,3 milioane EUR, liniile comerciale pentru soluţii mobile, precum şi serviciile bancare de bază şi alte programe software înregistrând venituri puţin mai mari. Creşterea veniturilor cu 18,7% a fost generată de către divizia de Soluţii Dedicate, în valoare de 18,2 milioane EUR. Venituri mai mari din vânzări au fost înregistrate de soluţiile de infrastructură şi terţe, precum şi serviciile de integrare.

- Performanţele foarte bune ale Grupului ASEE în primul trimestru al acestui an au rezultat din îmbunătăţirea tuturor diviziilor. Creşterea numărului de POS-uri şi a comerţului electronic, inclusiv securizarea 3D, contribuie la îmbunătăţirea rezultatelor diviziei de Plăţi, în timp ce eficienţa sporită se traduce prin creşterea profitabilităţii diviziei Bancare. De asemenea, am înregistrat rezultate mai bune în divizia de Soluţii Dedicate. Odată cu achiziţia Bassilichi B&H, finalizăm procesul de preluare a activităţii comerciale de plăţi a Bassilichi în regiune. Aş dori, de asemenea, să menţionez că până în prezent nu a fost înregistrat niciun impact semnificativ al Covid-19 asupra activităţii ASEE. Am luat măsuri necesare pentru a asigura securitatea şi continuitatea activităţii şi am introdus acţiuni de reducere a costurilor pentru a atenua impactul pandemiei - a comentat Piotr Jeleñski, preşedintele Consiliului de administraţie al Asseco South Eastern Europe S.A.

Profitul operaţional al ASEE Group după primul trimestru al anului 2020 a crescut cu 1,4 milioane EUR (29%) şi s-a ridicat la 6,5 milioane EUR. Rentabilitatea operaţională a crescut de la 12,1% după primele trei luni ale anului precedent la 12,3% la sfârşitul primului trimestru al anului 2020. Profitul net al primului trimestru al ASEE Group a totalizat 5,4 milioane EUR, în creştere cu 24% faţă de primele trei luni ale anului 2019.

Compania a anunţat o valoare a veniturilor din comenzi în curs în 2020 de 176,9 milioane EUR, în creştere cu 33% faţă de anul trecut.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb