Vertiv va prezenta cele mai recente inovaţii la Datacloud Global Congress 2023

A.F.
Miscellanea / 24 aprilie 2023

Vertiv va prezenta cele mai recente inovaţii la Datacloud Global Congress 2023

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, va prezenta ultimele sale inovaţii la Datacloud Global Congress, reuniunea principală a conducerii pentru directori seniori din spaţiul IT&C, în perioada 25-27 aprilie 2023 la Grimaldi Forum, Monaco, conform unui comunicat remis redacţiei. Vertiv va prezenta progrese în soluţiile de energie, răcire şi infrastructură IT pentru centrele de date la standul său nr. 42, oferind vizitatorilor posibilitatea de a discuta provocările cu echipa sa de experţi şi de a experimenta la faţa locului tehnologia sa inovatoare.

Conform comunicatului, la standul Vertiv, participanţii vor putea experimenta tururi ghidate în realitate virtuală ale soluţiilor pentru centrele de date Vertiv şi vor putea participa la o competiţie pentru a câştiga o cască Meta Quest 2. Vizitatorii pot, de asemenea, să vadă demonstraţii cu noua aplicaţie Vertiv XR, primul instrument de acest fel care permite operatorilor de centre de date, managerilor IT şi partenerilor de canal să vizualizeze produsele Vertiv în locaţia pe care ar ocupa-o în orice clădire. Reprezentarea virtuală îi ajută pe factorii de decizie din centrul de date de astăzi, oferind un instrument convenabil pentru a-şi planifica spaţiul şi pentru a oferi suport după instalare, cu intenţia de a îmbunătăţi înţelegerea modului în care infrastructura le va susţine calculul şi impactul asupra amprentei fizice.

Karsten Winther, preşedintele EMEA pentru Vertiv spune: "Suntem mândri să fim parteneri şi aşteptăm cu nerăbdare să prezentăm cele mai recente soluţii de infrastructură Vertiv la Datacloud 2023. La standul nostru, vizitatorii vor avea şansa de a pune în practică produsele noastre şi de a le explora capacităţile, datorită sistemului nostru virtual şi experienţelor de realitate augmentată. De asemenea, suntem încântaţi să colaborăm cu MEEZA pentru a împărtăşi o poveste de succes care evidenţiază modul în care soluţiile noastre modulare integrate pot aduce mari beneficii implementărilor rapide ale centrelor de date.", conform comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb