VICEPREŞEDINTELE PD-L, CEZAR PREDA: "Premierul Emil Boc a ajuns de nu îl mai ascultă nimeni"

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 15 iulie 2010

Cezar Preda

Cezar Preda

Viceliderul PD-L susţine că primul-ministru a pierdut controlul asupra Cabinetului pe care îl conduce şi că îi este frică să îl demită pe ministrul Sebastian Vlădescu pentru ultimele sale declaraţii fără mandat, referitoare la schimbarea sistemului

de impozitare

Vicepreşedintele PD-L Cezar Preda susţine că premierul Emil Boc a pierdul controlul asupra miniştrilor din Cabinetul său.

Potrivit lui Preda, Emil Boc trebuia să-l demită imediat pe ministrul de finanţe Sebastian Vlădescu, pentru declaraţiile sale fără mandat, despre înlocuirea cotei unice de impozitare, cu un impozit progresiv, dar că nu este în stare de acest lucru pe motiv că i-ar fi frică să o facă.

"Dacă până acum, în mediile politice şi economice se vehicula faptul că prim-ministrul cu greu îşi poate stăpâni Cabinetul, iată, acum, în ultima perioadă şi noi, din interiorul Partidului Democrat, noi vedem foarte clar acest lucru", a spus Cezar Preda pentru RFI, preluat de Mediafax.

Viceliderul PD-L s-a arătat "îngrijorat" de acest aspect: "Sincer, sunt foarte îngrijorat. (...) Pentru mine, cel puţin, nu este nicio surpriză ce-a făcut minis-trul finanţelor. El face acest lucru când doreşte, cum doreşte, spune ce vrea. Prim-ministrul nu poate decât să fie reactiv la ceea ce spun domnul Vlădes-cu şi domnul Şeitan, dacă mai ţineţi minte".

Cezar Preda a mai susţinut că regretă că prim-ministrul "a ajuns de nu-l mai ascultă absolut nimeni".

Cezar Preda: "Primul-ministru este vinovat de haosul actual"

Viceliderul PD-L a declarat: "Nu este bine să vedem în ultima lună că s-au luat decizii care nu sunt agreate ba de Palatul Cotroceni, ba de Ministerul de Finanţe, ba de Cabinetul de la Palatul Victoria, în ansamblu. Ce să înţeleagă cetăţenii, decât că este un haos? E vina primului-ministru. Primul-ministru trebuia să-l dea afară imediat pentru aceste chestiuni, dar nu are puterea, nu e în stare să facă acest lucru, îi e frică nu ştiu de cine. Nu-mi dau seama cum îşi permite un ministru să saboteze un Cabinet întreg şi să-l ducă în ridicol până la urmă pe prim-ministru, de fiecare dată când acesta încearcă să se preocupe de ceea ce are nevoie ţara acum: să scăpăm de inundaţii, să trecem peste criză".

Viceliderul democrat-liberal a apreciat că s-a ajuns într-o situaţie incredibilă, în care premierul află ultimul ce afirmă public unul dintre miniştrii săi şi cu toate acestea nu reuşeşte să ia măsuri. Cezar Preda a încheiat susţinând că nu crede că remanierea Guvernului se va face în toamnă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb