VIDEOCONFERINŢA ELECTROMOBILITATEA / COSMIN VAJKOVSZKI, MANAGING DIRECTOR LAPP ROMANIA: "Ne concentrăm pe o prezenţă cât mai activă pe piaţa locală"

V.R.
Ziarul BURSA #Companii / 19 mai 2021

Cosmin Vajkovszki

Cosmin Vajkovszki

"Am fost printre primele companii preocupate de electromobilitate, înfiinţând încă din 2009 un birou destinat studierii soluţiilor din domeniu"

LAPP România, parte a grupului german LAPP, furnizor de cabluri, conductori şi accesorii pentru cabluri, se va concentra, în perioada următoare, pe o prezenţă cât mai activă a companiei pe piaţa locală, în special prin soluţii personalizate pentru diverse aplicaţii, infrastructură de telecomunicaţii şi proiecte de energie verde, potrivit domnului Cosmin Vajkovszki, Managing Director al LAPP România.

Reprezentantul companiei menţionează că aceasta are în portofoliu opt branduri care cuprind cabluri de forţă şi comandă, sisteme de transmitere de date, sisteme pentru tehnologia Ethernet, fibră optică, conectori, sisteme de fixare şi etanşare, sisteme de protecţie pentru lanţuri portcablu, sisteme de etichetare; incluzând şi soluţii personalizate de cabluri, lanţuri portcabluri şi cabluri premufate.

Domnul Vajkovszki precizează: "Cu toate aceste produse am fost prezenţi atât «în spatele» electromobilităţii, în fabricile în care sunt produse maşinile electrice şi sunt cablate maşinile propriu-zise, cât şi în staţiile de încărcare şi de producere a energiei regenerabile, indiferent că este vorba despre parcuri fotovoltaice sau eoliene. În condiţiile în care soluţiile noastre se regăseau în toate acestea, am considerat că este normal să facem un pas mai departe şi să intrăm şi mai mult în sfera electromobilităţii, oferind soluţii de încărcare pentru maşinile electrice. Am debutat destul de devreme pe piaţa electromobilităţii, în 2009, prin înfiinţarea unui birou destinat studierii soluţiilor de electromobilitate, birou care s-a transformat într-o divizie în 2010, an în care am început dezvoltarea de soluţii pentru încărcarea autovehiculelor".

În 2019, divizia de soluţii de electromobilitate a fost transformată în LAPP Mobility, entitate separată, parte a grupului LAPP.

Domnul Vajkovszki aminteşte că primul autovehicul echipat cu un cablu LAPP a fost un model Renault, iar în 2012 compania a început colaborarea cu grupul BMW, un parteneriat care continuă şi acum. Mai târziu, în 2016, LAPP a demarat colaborarea cu grupul Jaguar Land Rover, în 2018 cu Hyundai, iar în februarie 2021 - cu Mazda. "Toţi aceşti producători auto livrează vehicule electrice sau hibrid plug-in, care folosesc cablurile LAPP", spune Cosmin Vajkovszki.

De peste 60 de ani, compania LAPP le oferă clienţilor săi peste 40.000 de produse standard, având 43 de filiale în întreaga lume, 20 de unităţi de producţie şi 4.575 de angajaţi.

"Cei aproape 1.500 de parteneri la nivel local şi peste 100.000 la nivel mondial care au ales LAPP în proiectele lor ne-au ajutat să contribuim prin produsele noastre la construirea de fabrici inteligente şi spitale sigure, la utilizarea unei energii sustenabile, la funcţionarea aeroporturilor, la pregătirea maşinilor şi echipamentelor pentru viitor", conchide Cosmin Vajkovszki.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb