"Vino să auzi!" la cea de-a VI-a ediţie HIFIarena

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 16 octombrie 2008

EXPOTEK organizează cea de-a VI-a ediţie HIFIarena - Romanian Home Entertainment Show, în perioada 13-16 noiembrie la Radisson SAS Hotel.

Expoziţia, reprezentând evenimentul anului pentru piaţa de profil, dar şi pentru iubitorii tehnologiei HI-FI, se va desfăşura în 25 de camere ale hotelului Radisson SAS, transformate pentru 4 zile în platforme de testare a celor mai sofisticate şi performante sisteme audio-video.

"Vino să auzi! este invitaţia pe care EXPOTEK o adresează în acest an publicului interesat de soluţii HI-FI pentru casă. Suntem fericiţi să putem spune că, ajunsă la a VI-a ediţie, expoziţia a devenit deja o tradiţie - aceea de a reuni anual, sub un singur nume, sisteme audio şi video de cea mai înaltă performanţă, o modalitate de prezentare inedită, într-un mediu intim şi confortabil şi cu suportul specialiştilor în alegerea celor mai potrivite soluţii HI-FI", a declarat Adriana Negulescu, Project manager HIFIarena din partea EXPOTEK.

Evenimentul reuneşte şi în acest an mărci reprezentative din domeniul HI-FI, de la sisteme high-end audio, incinte acustice, proiectoare multimedia, televiziune de înaltă rezoluţie, sisteme home cinema, la sisteme de comandă şi control.

Ca în fiecare an, HIFIarena prezintă ultimele noutăţi în domeniu, vizitatorii săi urmând să le descopere pe toate în cadrul expoziţiei. Printre noutăţile acestei ediţii se numără:

- noul sistem de boxe Lifestyle Bose HOMEWIDE Powered de la Datasoft;

- incinte acustice High-End "The Nordic Tone", prezentate în premieră în România de Audiotehnic, într-un concept de integrare audio de excepţie în format stereo: "The Nordic Dream" ("The Nordic Tone" a fost achiziţionată la începutul anului 2008 de Electrocompaniet Norvegia);

- seria de LCDuri Hitachi UT (Ultra Thin) şi conceptul "Fits in beautifully" de la MGT Educational;

- LCDurile MediaLine cu navigare pe Internet, LCDurile AquaVision pentru baie sau medii cu umiditate ridicată, difuzoarele High-End de sticlă Waterfall Audio de la RomAudioVideo;

- High Definition Television (HDTV) de la iNES.

Ediţia de anul trecut a reunit peste 120 de mărci internaţionale de prestigiu, produsele fiind testate de 2.600 de vizitatori.

HIFIarena este cel mai important eveniment dedicat soluţiilor HI-FI audio-video de înaltă performanţă pentru home entertainment din România. Ediţia a VI-a va fi inaugurată joi, 13 noiembrie, la ora 10.00 şi va fi deschisă zilnic între orele 10.00 şi 20.00. Tariful de vizitare este de 30 RON.

EXPOTEK, firma specializată în organizarea de expoziţii şi conferinţe, are o experienţă de peste 17 ani în domenii precum: tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, echipamente foto şi tehnologia de prelucrare a imaginii, multimedia, echipamente HI-FI şi home entertainment, industria auto.

EXPOTEK este lider în organizarea de evenimente în domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, în special datorită organizării cu succes la Bucureşti a expoziţiei şi conferinţei internaţionale CERF, anul acesta la a 17-a ediţie.

EXPOTEK asigură managementul tehnic şi comercial al SIAB - Salonul Internaţional Auto Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb