Viorica Dăncilă dă explicaţii despre cele patru case pe care le deţine

F.D.
Politică / 14 noiembrie 2019

Viorica Dăncilă dă explicaţii despre cele patru case pe care le deţine

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, afirmă că poate justifica toate cele patru case pe care le deţine, spunând că una a început să o construiască încă din 1999, iar celelalte sunt un apartament la Videle, o casă moştenită de la mama sa şi o alta a socrilor, "o casă de ţară". "Poate am avut ghinion să nu am şase case care să le iau din meditaţii. Eu tot ceea ce am făcut am făcut prin munca mea şi a soţului meu", susţine Dăncilă.

Dăncilă a fost întrebată, joi seară, într-o conferinţă de presă despre cele patru case trecute în declaraţia de avere şi de unde a avut bani pentru ele.

"Totul se poate justifica: am fost nouă ani europarlamentar", a spus Dăncilă.

Dăncilă a dat explicaţii despre casa pe care o deţine la Predeal, pe care spune că a început să o construiască din 1999 şi pe care n-a terminat-o nici acum.

Ea a spuse că mai are "un apartament într-un bloc modest din Videle", o altă casă pe care a moştenit-o de la mama sa, decedată, şi o a patra la ţară, a socrilor, pe care o descrie drept "o casă modestă, o casă de ţară".

"Poate am avut ghinion să nu am şase case care să le iau din meditaţii. Eu tot ceea ce am făcut am făcut prin munca mea şi a soţului meu", a spus Dăncilă.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Recunosti ca ai locuit in un bloc modest in videle.....in acelasi bloc cu carmen dan....ce salt mare a ti facut !?

    Cred ca nici voua nu va vine sa credeti.... 

    Matale la ce specialitate puteai da meditatii ? 

    Eventual la engleza sau franceza , ai fost europarlamentar...

    Doresti sa fi presedinte , in ce limba va gandeati sa vorbiti cu omologii din alte tari ? 

    1. Mai natangule. Toata lumea a locuit intr-un bloc amarat pe vremea comunismului, userist tembel.

      Dar mai bine nu faceti o ancheta printre liderii partidului iubit, ca s-ar putea sa nu va placa ce-o sa gasiti.

    nu-i nevoie de explicatii, stim cine ace parte din psd

    1. Nu intotdeauna cei mai bine pregatiti au si inima buna si sunt patrioti. Au vandut tara, materie prima ieftina iar industria la fier vech, mai multi pe noi forta de munca ieftina. Suntem un fel de lumea a treia.

      Problema este ca cei mai nepregatiti se erijeaza in conducatori obedienti. La fel sunt toti directorii, daca nu se supun sunt schimbati. Capul plecat sabia nu il taie!

      Cei bine pregatiti stau departe de politica, din pacate. 

    ... pe care, in prostia mea, nu le inteleg.

    1. Cum a realizat d-na Dancila totul prin munca dansei si a sotului, cand doua din cele patru case sunt mosteniri?!? Honi soit qui mal y pense - nu e nimic rau cu mostenirile, dar suna cam nasol sa te impaunezi cu munca altuia... mai ales a unor morti, care nu mai pot protesta. 

    2. Cum a ajuns d-na Dancila sa detina casa socrilor?!? 

    3. D-na Dancila este, de vreo 11-12 ani, om politic de statura (inter)nationala, calitate in care e de presupus ca timpul pe care NU si l-a petrecut la Bruxelles (putin, de altfel) si l-o fi petrecut prin Bucuresti. La Predeal (sau Brasov?) mult prea putin, de vreme ce nici in 20 de ani n-a terminat de construit o casa - asta nu spune lucruri foarte bune despre talentele de manager/administrator ale doamnei. Explica in schimb multe despre ritmul inegalabil in care pesedistii si aliatii lor reconstruiesc din temelii infrastructura Romaniei de 30 de ani incoace. 

    Revenind la averea imobiliara a d-nei Dancila, de vreme ce o casa (neterminata) e la Predeal, alta la tara, un apartament la Videle, iar casa mostenita de la mama nu stim unde e (poate in Ploiesti, locul tineretii d-nei Dancila?), ma intreb unde a salasluit in acesti 11-12 ani d-na Dancila cand era in Bucuresti? Si unde a salasluit si dl. Dancila, care inteleg ca lucreaza la OMV Petrom pe o pozitie inalta - deci foarte probabil tot in Bucuresti? Stau in chirie in Bucuresti de 20 de ani? 

    E oare posibil ca averea imobiliara a d-nei Dancila sa nu fie acelasi lucru cu averea imobiliara a d-lui Dancila?!? De Dancila-fiul mai bine nu mai intreb... 

    Cat despre ghinionul de a nu-si fi facut sase case din meditatii, ce sa zic... depinde din ce parte privesti lucrurile. Pentru copiii care NU au fost meditati de d-na Dancila e posibil sa nu fi fost chiar foarte mare ghinion. 

    1. "pe care, in prostia mea, nu le inteleg."

      Daca inainte sa inveti sa scrii invatai sa citesti , te uitati pe declaratia de avere... 

      Casele sunt detinute in cota de 50% cu sotul , inclusiv mostenirile. 

      Tu te-ai uitat pe declaratia de avere a lui Ludovic Orban? 

      In 2017 " liberalul" avea 3000EUR si 2000 USD ! Dupa o viata de munca :)))

      Faptul ca mostenirile alea sunt 50/50 cu sotul e cu totul si cu totul altceva, inseamna ca au muncit pentru ele. Limpede ca lumina zilei, nu-sh cum se face ca nu pricepusem..

      La #3 n-aveti nicio revelatie? 

      Altfel, nu, nu m-am prea uitat declaratii de avere - nici pe-a d-nei Dancila, nici pe-a lui Orban, nici pe-a lui Iohannis etc. Dupa episodul matusii Tamara n-am prea mai vazut rostul unui astfel de demers. 

      Singurele exceptii pe care le-am facut in vremuri recente au fost d-nii Dragnea si mai ales Valcov. Dragnea e si el nevoias rau (pun pariu ca nici nu stiati ca are doar o masina, veche de vreo 11-12 ani... si aia primita cadou de la nepoti), dar halul de saracie in care traieste Valcov m-a miscat pana la lacrimi, data viitoare cand il vad ii dau cinci lei pomana... ba chiar 10. Omul efectiv traieste din mila rudelor si prietenilor, asa un domn de mare distinctie si rara competenta... pacat, mare pacat. 

      Altfel, subiectul caselor familiei Dancila, ceasului nu stiu de care etc. mi se pare prea putin relevant si cred ca a fost ridicat doar ca un avertisment, ca sa determine echipa doamnei s-o lase mai moale cu casele lui Iohannis. De tipul - ce tie nu-ti place... 

    ...saracuta doar 4 case, umbla impodobita cu un ceas Cartier din aur roz si diamante, cu o valoare de peste 10000 euro, cadou de la sotiorul ei din salariul de bugetar? Sau un cadou/recompensa de la o/un PSD ist/a care a primit o slujba boiereasca? DNA, ANAF ce faceti, dormiti? Nu e cazul sa inchideti ochii la una care a golit bugetul statului, impreuna cu Orlando Teodorovici. Locul ei este la Jilava, nu intr- un scaun prezidemtial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb