VIORICA DANCILĂ: ''Premierul COVID şi guvernarea lui ratată n-au reuşit decât să prăbuşească speranţele oamenilor''

G.U.
Politică / 6 septembrie 2020

''Premierul COVID şi guvernarea lui ratată n-au reuşit decât să prăbuşească speranţele oamenilor''

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă afirmă că ţine să îi transmită actualului prim-ministru, liberalul Ludovic Orban, că ''o guvernare PSD în 2020 ar fi arătat mult mai bine decât guvernarea eşuată a PNL'', răspunzând astfel la criticile lansate de Orban în acţiunile de campanie de sâmbătă la adresa perioadei guvernării Dăncilă, conform Agerpres.

"Fiindcă nu poate face campanie electorală pe realizările guvernării liberale (care sunt zero), premierul Ludovic Orban se luptă în continuare cu PSD, la aproape un an de la preluarea puterii. Vreau să-i transmit domnului Orban că o guvernare PSD în 2020 ar fi arătat mult mai bine decât guvernarea eşuată a PNL. Îl asigur că românii n-ar fi trăit azi cu spaima şomajului, că pensionarii şi-ar fi văzut pensiile mărite cu 40% (aşa cum am promis în Pactul Naţional pentru Bunăstarea Românilor), că toţi copiii ar fi avut deja alocaţiile dublate, iar bugetul României ar fi fost corect gestionat în pandemie, nu jefuit, aşa cum e azi", a scris Dăncilă pe pagina sa de Facebook, sâmbătă seara.

Ea s-a referit în continuare, în mesajul său, "la ciocoismul galben care conduce azi România".

"Premierul COVID şi guvernarea lui ratată n-au reuşit decât să prăbuşească speranţele oamenilor, să inducă frica în societate şi să irite tot mai mulţi români cu politizarea distrugătoare a administraţiei. Ciocoismul galben care conduce azi România împinge la faliment judeţele şi afectează grav şansele comunităţilor locale la dezvoltare. Pentru a face faţă acestei situaţii dificile, românii trebuie să ştie că se pot baza în continuare pe PSD, pe primarii destoinici ai partidului, pe preşedinţii dinamici ai consiliilor judeţene din partea PSD, pe toţi aleşii noştri locali. Cel mai bun răspuns la dezastrul liberal este un vot apăsat pentru PSD, pentru eficienţă în administraţie, pentru acel partid care pune românii pe primul loc!", a mai scris fostul premier Viorica Dăncilă.

Premierul Ludovic Orban, preşedinte al PNL, a criticat sâmbătă, în acţiunile electorale de la Sighetu Marmaţiei şi Baia Mare, fosta guvernare PSD, afirmând că aceasta a fost "catastrofală" şi adusese România într-o "fundătură", în condiţiile în care "toate cancelariile, toate uşile partenerilor noştri strategici erau închise".

"Conducerile trecute ne-au făcut de râs şi ne-au redus orice posibilitate de a putea să putem să negociem, să ne batem pentru interesele României în toate instituţiile şi organizaţiile din care suntem parte, credibilitatea în faţa mediului de afaceri era la pământ, investiţiile au scăzut dramatic, iar modul în care s-a purtat guvernarea PSD cu oamenii risca să arunce România la periferia Europei", a susţinut Orban, care a adăugat că în momentul în care PNL a decis să pună capăt prăbuşirii ţării de către PSD şi să preia guvernarea nu a ştiut că anul 2020 va veni cu pandemia şi criza economică, secetă şi inundaţie.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Viorica te iubim,că ca tine nu găsim!

    i-as reaminti habarnistului cu mandolina ca usile cancelariilor sint intotdeauna larg deschise pentru tradatori si vanzatori de tara . nu de dragul tau si a partidului tau din cozi de topor , fraiere !

    Cucoana, ai fost cosmarul in ce priveste guvernarea acestei tari. Mai catastrofala guvernare nu se putea. Tu si Manduleasa ati distrus un mare si important partid al Romaniei. Pana la voi PSD a fost speranta de mai bine a romanilor. Voi doua ati indus zarva, neincrederea, curvasareala, mojicia, minciuna, relele si vrajba intre membrii acestui fost maret, util si minunat punct de sprijin al acestui popor. Vipusca trebuia sa inceapa cu voi doua limpezirea apelor. Insa se vede ca si pe el l-ati adormit. Sau l-a adormit Mandula, ca tu esti prea expirata pentru el. Dar si ea, azi maine va avea tenul lui Ciolos si culoarea lui Boc si atunci il va speria nu numai pe Vipusca ci ii va speria si pe copiii nostrii.

    Sa o actualizeze Dumnezeu cat de curand ca pe Ciolos si Boc. Iar cu tine, cu tine sa faca ce vrea . Ca esti fara importanta in actualizare.  

    Ce noroc pe capul nostru ca a mai aparut si Viorica Dancila pe aici!Ne mai invata si pe noi putintica gramatica(in special declinarea substantivelor la cazul genitiv si dativ).

    Veorica , ești din nou la școală , în videle ?

    Carmen e la secretariat ?

    Unde dracu e videle ăsta !?.... 

    1. La Vedea!

      ASA ESTE !!! A REAPARUT , SE SUB PIETRE , VASILICA !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb