VIORICA DĂNCILĂ: "Prin implicare, curaj şi determinare veniturile tuturor românilor au crescut"

I.A.
Politică / 17 septembrie 2019

Viorica Dăncilă (Sursă foto: Twitter)

Viorica Dăncilă (Sursă foto: Twitter)

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că măsurile luate de guvern au dus la creşterea veniturilor tuturor românilor, iar "seniorii României au în prezent pensii care au crescut în medie cu 55% faţă de decembrie 2016", informează Agerpres.

"Prin măsurile pe care le-am luat, prin implicare, curaj şi determinare veniturile tuturor românilor au crescut. Cadrele medicale, angajaţii din învăţământ, cei din construcţii, dar şi din alte sectoare au în prezent venituri mult mai consistente decât în anul 2016. Am majorat substanţial şi veniturile pensionarilor. Prin creşterea în mai multe etape a punctului de pensie, seniorii României au în prezent pensii care au crescut în medie cu 55% faţă de decembrie 2016. Dacă la finalul anului 2016 pensia medie era de 885 lei, în prezent a ajuns la 1.368 lei. Îmi doresc să continuăm pe acest drum, pentru că românii au dreptul la o viaţă mai bună care poate fi asigurată doar prin implicarea tuturor decidenţilor. De aceea, am propus la finalul săptămânii trecute Pactul pentru bunăstarea românilor. Nu am cerut mult, am cerut doar o garanţie scrisă că românii nu vor mai trece niciodată prin experienţa tăierii veniturilor. De asemenea, am cerut o minimă garanţie că mediul de afaceri autohton nu va fi sufocat de taxe şi va fi sprijinit în continuare să se dezvolte. Din păcate, liderii opoziţiei, în frunte cu preşedintele Iohannis, fie au ales să ignore acest document, fie au condiţionat semnarea sa de obţinerea unor avantaje electorale", a spus Dăncilă la începutul şedinţei de Guvern.

Prim-ministrul a adăugat că aceşti politicieni au arătat că nu îi interesează soarta oamenilor şi că "nu sunt capabili să facă un gest de normalitate pentru români, dacă nu au ceva de câştigat din acest lucru".

"Sau, mai grav, ne-au arătat că, în lipsa unui program de guvernare, singurul lor plan este cel al austerităţii, al taxării şi al tăierilor. Sunt ferm împotriva unei asemenea perspective şi le mulţumesc, încă o dată, celor care au înţeles că bunăstarea românilor nu se negociază şi s-au alăturat acestui angajament în interesul cetăţenilor. Îi chem încă o dată pe toţi cei care au puterea de a-şi asuma să mi se alăture în acest obiectiv care trebuie să fie obligatoriu pentru oricine vine să ceară votul cetăţenilor", a menţionat Dăncilă.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Savanta de renume international...

    1. cu curaj a crescut venitul. ori esti proasta duduie ori dudui de proasta

    Cu implicare, curaj si determinare sper sa ajungi la puscarie pentru guvernarea si indatorarea tarii.

    Cu multa implicare datoria tarii creste continuu....Vine si ziua cind Viorica o sa manince numai porumb fiert....

    1. SA MINTI , ASA , FARA SA CLIPESTI , CU OCHII SENINI , SI APARENT NEVINOVATI ; ESTE PRODUSUL DE VECHIO , SI TRISTA AMINTIRE , AL VREMURILOR TRECUTE , SI DIN PACATE , SI ACTUALE ; VENITURILE '''''' TUTUROR ''''''' ROMANILOR ??? DE MILIOANELE SE SALARIATI , CARE MUNCESC DIN GREU , IN TARA ASTA , LA PRIVAT , PE SALARIUL MINIM , S-AU APROAPE MINIM , MULTI DINTRE EI AFARA , IN PLOAIE SI ZAPADA , SI N-AU PRIMIT 1 BAN IN PLUS , DE ANI DE ZILE , NU POMENESTE NIMIC ??? S-AU , PE EI AI CONSIDERA ''''''' PLEAVA '''''''' , CARE NU MERITA POMENITA ??? EI N-AU AVUT ''''''' PILE SI RELATII '''''''' , CA SA FIE ANGAJATI LA STAT , UNDE , STIM BINE , CA 2 MUNCESC , SI 3 , SE PLIMBA ??? CE E DE FACUT , CU ''''''' OAMENII ''''''' ASTIA ???

    "Prin măsurile pe care le-am luat, prin implicare, curaj şi determinare veniturile tuturor românilor au crescut." Asta e cheia succesului, ce productivitate, ce profit, ce eficienta..... Astea sunt pentru fraieri. Important este sa ai curaj. Duamna Dancila nu aveti ambitie sa triplati salariile? Trebuie doar curaj, poate gasiti si ceva oaie prin partid pe acolo. Hai la lupta cea mare, prost cu prost sa ne unim.....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb