VIRGIL POPESCU: "Bugetul pe 2021 reprezintă o rupere radicală faţă de bugetele PSD"

A.B.
Politică / 15 februarie 2021

"Bugetul pe 2021 reprezintă o rupere radicală faţă de bugetele PSD"

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirmă, luni, că bugetul pe 2021 "reprezintă o rupere radicală faţă de bugetele PSD". Ministrul afirmă că doar prin investiţii publice se poate creşte economia şi veniturile de la buget, strategia PSD de redistribuire a sărăciei fiind falimentară, transmite Agerpres.

"Bugetul pe 2021 reprezintă o rupere radicală faţă de bugetele PSD. Acest buget este un buget al investiţiilor. Bugetul reflectă viziunea de centru-dreapta a Guvernului condus de PNL: doar prin investiţii publice putem creşte economia, atrage noi investitori, dezvolta noi afaceri private, crea noi locuri de muncă mai bine plătite şi creşte astfel şi veniturile de la buget care ne pot permite cheltuieli mai mari de pensii sau cheltuieli sociale", a scris, luni, pe Facebook, Virgil Popescu.

Ministrul afirmă că "formula PSD de redistribuire a sărăciei s-a dovedit falimentară".

"Alocăm pentru investiţii sume-record în valoare de 61,4 miliarde de lei, 5,5% în PIB. În 2021, Guvernul condus de PNL investeşte cu peste 8 miliarde lei mai mult decât în 2020, asta după ce în 2020 Guvernul PNL investise deja cu 9,5 miliarde lei (+20%) în plus faţă de bugetul PSD pentru 2019", a mai transmis ministrul Energiei.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Demisia si acas, guvernu "SCartzu", cel mai slab guvern din istorie...

    1. De acord cu s-voastră cu toate reducerile de venituri ( vaucere, sporuri nefondate, bilete de transport etc. , înghețarea salariilor și pensiilor bazate pe contributivitate) , dar că un parlament sa-si umple burta mare cu mâncare de la parlament pe 10 lei, iar la bolnavi să dati seama lunga pe 20 lei, să platiti chirii exorbitante când puteți închiria un hotel pentru toți parlamentarii, să decontati transportul la domiciliu din bani publici su să susțineri cu cheltuieli enorme( masina , chirie, angajati fara numar, și în majoritate sotii, amante, bezadele) pentru biroul parlamentarului, este prea de tot. Terminat-o odată cu ce ati promis în campania electorală- pensii speciale, acumularea pensiilor cu salariu sau acumularea mai multor slujbe/individ, ocuparea posturilor de manageri meritorii nu pe criterii politice( v. La ministerul apelor).

      V-am votat, dar nu ma dezamăgiți. Sunt o pensionară destul de in varsta, plătesc chirie și facturi imense că valoare, am rate la banci, și va accept această înghețate a pensiei cu toate că nu pot să merg la medic sa-mi continui investigațiile necesare pentru inima. Nici un control nu am mai facut de un an pentru nu mi-ajung banii. Si ca mine sunt multi bătrâni care nu mai au speranța de viață.  

      Va rog nu ne dezamăgiți și, banul public, macar cheltuiti-l cumpatat pentru tinerele generații.

      DOAMNE AJUTA!  

    Derbedeul asta, lordul furtului din energie va ajunge pena la urma unde ii e locul. Puscaria il asteapta.

    despre ce rupere este vorba ?

    va-ti rupt in fund incercand sa incropiti un buget care este ireal si va suferi "ajustari" din prima zi de aplicare in functie de unde bate vantul? 

    cu cat cresteti datoria publica?????

    hai plimba ursu' 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb