"Decizia de a interveni militar în Ucraina a fost foarte dificilă''

VLADIMIR PUTIN: "Decizia de a interveni militar în Ucraina a fost foarte dificilă''

G.B
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 5 martie 2022

Vladimir Putin

Vladimir Putin

Moscova-EFE(prin Agerpres)-05.03.2022: Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat astăzi că decizia de a interveni militar în Ucraina a fost foarte ''dificilă''.

''Am spus acest lucru la începutul operaţiunii şi am spus-o înainte de a se lua această decizie. O decizie dificilă, fără îndoială'', a declarat Putin, într-o întâlnire cu însoţitoarele de zbor ale companiilor aeriene ruse, transmisă de televiziunea publică.

Vladimir Putin a mai spus că totul decurge conform planului în Ucraina şi că armata rusă îşi va îndeplini obiectivele în cadrul ''operaţiunii militare speciale'', aşa cum numeşte el invazia militară în Ucraina, consemnează şi Reuters.

Totodată, potrivit AFP, el a afirmat că Rusia nu intenţionează să introducă legea marţială, pe fondul zvonurilor persistente privind o astfel de măsură din cauza conflictului din Ucraina.

''Legea marţială este pusă în aplicare (...) în caz de agresiune, în special în regiunile în care au loc lupte. Noi nu avem o astfel de situaţie şi sper că nu va interveni'', a spus el, întrebat de angajaţi ai companiei aeriene ruse Aeroflot.

Referindu-se la sancţiunile occidentale împotriva Rusiei, Putin a spus că acestea sunt asemănătoare unei declaraţii de război. El a apărat invazia Rusiei în Ucraina, afirmând că Moscova trebuie să apere vorbitorii ruşi din estul Ucrainei, precum şi propriile interese.

Liderul de la Kremlin a spus că Rusia doreşte ca Ucraina să fie "demilitarizată", "denazificată" şi că Ucraina ar trebui să aibă un statut neutru.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. acest Buratino reloaded caruia este evident ca i-a crescut nasul a crezut ca o sa-i creasca puterea si influenta la nivel mondial dupa ce si-a "scutit"" proprii cetateni de teroare si a trimis-o peste granite ?

    Putin simte sfarsitul aproape.. A ajuns sa vorbeasca cu insotitiarele de bord e penibil nu il mai crede nimeni.. Putin este un mincinos patologic iar poporul rus daca nu il indeparteaza din functie o v a duce tot mai greu vor ajunge la coji de cartofi fierte....

    Puțin este bolnav psihic.

    Cei cu telefoane Apple, Google Android sau Samsung Pay, stiti ca aceste companii au luat decizia sa nu mai permita plati cu carduri rusesti in interiorul Rusiei? Deci nici o legatura cu SWIFT sau alte mizerii?

    Nu le-a cerut nimeni sa faca asta. Nu le-a cerut niciun guvern in mod oficial. 

    Si totusi, ele au facut-o. REPET, nu este vorba de cross-border payments, de plati internationale.... ci de banala plata a biletului la metrou, la cinema, la o paine. Oamenii au folosit cardurile reale sau cashul. 

     

    In schimb telefoanele Huawey Pay au mers fara probleme. China nu recunoaste sanctiunile, sunt ilegale.

    Mare atentie in ce stat autoritar s-a transformat Occidentul. A ajuns la acelasi nivel cu Rusia și China. 

    1. E mai rau fiindca astia din Occident se dau mari democrati.Au o propaganda care concureaza cu cea a Coreei de Nord,sa moara aia de invidie,nu alta!Nici noi nu ne lasam mai prejos,e dezastru cu Antenele,parca-s teleghidati.Si nu numai antenele,toate televiziunile.Maine,poimaine ne trezim cu legea martiala!Sper sa se incheie cat mai repede razboiul din Ucraina si sa nu mai urmeze niciun fel de dezastru,omenirea are nevoie de-o gura de oxigen.

      Pai sa-si faca variantele lor rusesti, de cand e obligata o firma privata sa faca afaceri intr-o tara cu a carei politica nu e de acord? Sau sa refuze sa mai munceasca pana cand Rusia nu se retrage din Ucraina. Hai sa nu mai cautam scuze imperialistilor din Rusia.

    O sa despagubeasca pe cei carora le-a distrus casele?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb