Vodafone România lansează oferte speciale complete pentru antreprenori

D.B.
Miscellanea / 5 martie 2020

Vodafone România lansează oferte speciale complete pentru antreprenori

Vodafone România informează printr-un comunicat remis Redacţiei, lansarea unei oferte speciale dedicate antreprenorilor, cu servicii complete fixe şi mobile, dezvoltate pe baza cerinţelor exprimate de aceştia şi adaptate nevoilor lor de business. Vodafone pune la dispoziţia antreprenorilor oferte ce includ pachete complete de servicii de comunicaţii fixe şi de care clienţii pot beneficia începând de la zero euro, în funcţie de oferta aleasă.

Mihnea Rădulescu, Director Enterprise Business Unit, Vodafone şi UPC România, a spus: « Noile oferte dedicate antreprenorilor vin să-i sprijine pe aceştia în activitatea de zi cu zi, oferindu-le toate serviciile de comunicaţii de care au nevoie pentru administrarea afacerii, pentru a colabora, a interacţiona cu clienţii şi partenerii oriunde şi oricând, de pe orice dispozitiv. În peste 40% dintre micile business-uri din România antreprenorul este cel care gestionează singur întreaga afacere. Ofertele noastre au fost gândite pentru a acoperi cele mai diverse cerinţe şi provocări în gestionarea afacerii, având în vedere varietatea tipului de activităţi pe care le întâlnim în rândul micilor business-uri antreprenoriale - de la comerţ, industrie, HoReCa, sănătate, IT&C sau cabinete individuale în diverse domenii. Pentru multe dintre acestea, accesul la servicii şi la comunicaţii este vital, prin urmare încrederea în fiabilitatea şi calitatea serviciilor şi a reţelei este deosebit de importantă. Noi înţelegem importanţa de a le pune la dispoziţie tuturor celor care doresc ca businessul lor să devină mai agil, mai competitiv şi mai eficient pachete complete de servicii fixe şi mobile şi cea mai bună experienţă, bazată pe expertiza noastră şi pe calitatea reţelelor Vodafone şi UPC. Majoritatea antreprenorilor români au nevoi de consum în fiecare din zonele de servicii oferite de noi, fie că vorbim despre mobilitate şi acces la conectivitate, pachetele noastre cu internet şi convorbiri nelimitate fiind foarte apreciate, sau despre internet prin Wi-Fi de mare viteză şi televiziune. Prin acest raport deosebit de atractiv dintre calitate, beneficii şi preţ răspundem tuturor acestor nevoi ».

Ofertele speciale introduse se adresează atât clienţilor noi, cât şi antreprenorilor clienţi existenţi ai Vodafone România şi UPC România care doresc să achiziţioneze şi servicii fixe, respectiv servicii de comunicaţii mobile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb