Wang Yi: China cere Israelului să "oprească pedeapsa colectivă a Gazei"

T.B.
Internaţional / 15 octombrie 2023

Wang Yi: China cere Israelului să "oprească pedeapsa colectivă a Gazei"

Ministrul de externe al Chinei a cerut Israelului să "oprească pedeapsa colectivă a Gazei" şi a cerut tuturor părţilor "să se întoarcă la masa negocierilor cât mai curând posibil", informează nbc news.

Wang Yi a declarat, potrivit sursei citate: "China comunică intens cu toate părţile pentru a promova încetarea focului şi încheierea războiului", potrivit unei citiri a unui apel pe care l-a făcut cu ministrul de externe al Arabiei Saudite, prinţul Faisal bin Farhan, furnizat cu întârziere de ministerul de externe al ţării sale, vineri.

"Acţiunile Israelului au depăşit sfera autoapărării şi ar trebui să asculte cu seriozitate apelurile comunităţii internaţionale şi ale Secretarului General al Naţiunilor Unite de a opri pedeapsa colectivă a poporului din Gaza. Prioritatea principală este de a depune toate eforturile pentru a asigura siguranţa civililor, deschiderea canalelor de ajutor umanitar cât mai curând posibil şi protejarea nevoilor de bază ale populaţiei din Gaza", a adăugat acesta, potrivit nbc news.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Da,sunteti si in masura sa vorbiti de parca nu ati avut si aveti probleme cu uigurii!Ce-ar fi sa-i luati si pe palestinieni la reeducare?Ia sa vina sa va casapeasca cum au facut cu evreii,sa vedem daca mai faceti pe lupul.moralist!

    1. ...

      ...

      ...

      Reeducarea din China este la fel de justificata ca cea din Suedia, Danemarca, Austria. Ticalosia marxista a tefelistilor useristi care spun ca o reeducare este buna (cea din Vest), dar cea chineza nu.... oamenii acestia sunt doar niste nimicuri.

      Eu am vorbit serios cand am spus sa-i ia chinezii pentru reeducare.Asa le trebuie,sa invete,sa munceasca ,nu sa primeasca totul moca si sa mai faca si scandal ,crime si tot ce le trece rau prin capul odihnit.Din aceasta cauza am spus sa-si tina chinezii gura fiindca si ei au avut problene si au procedat mai rau decat israelienii pe care ii critica.Or fi ei pseudoprieteni cu rusii dar trebuie sa fie cat de cat obiectivi si corecti!

    China cere un stat palestinian asa cum cer si multiple rezolutii ale Consiliului de Securitate ONU, care constituie drept international si pe care Israelul le incalca, astfel fiind un stat care comite acte criminale.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb