Ward, agenţii de presă: Gaza are nevoie de ajutor umanitar "fără condiţii"

T.B.
Internaţional / 18 octombrie 2023

Ward, agenţii de presă: Gaza are nevoie de ajutor umanitar "fără condiţii"

Permiterea de către Israel a intrării alimentelor, apei şi materialelor medicale în Gaza nu este suficientă pentru a ajuta palestinienii," a declarat Melanie Ward, director executiv pentru Ajutor Medical pentru Palestinieni, informează nbc news.

"Deşi este important ca ajutorul să ajungă, trebuie să fie o abordare completă fără condiţii. Avem, de asemenea, nevoie ca bombardamentele să se oprească. Avem nevoie de un armistiţiu.", a spus Ward, exprimându-şi preocupările cu privire la abordarea "pe bucăţi" a Israelului, transmite sursa menţionată.

Oamenii din Gaza au nevoie de combustibil, în plus faţă de alte forme de ajutor, pentru a putea supravieţui, a subliniat Ward, conform sursei citate. Grupurile de ajutor nu vor putea transporta suficientă apă pentru a menţine în viaţă peste 2 milioane de oameni, ceea ce înseamnă că electricitatea pentru a pompa apă curată va fi esenţială pentru supravieţuire, relatează nbc news.

"Nevoia este absolut copleşitoare, este disperată, şi deşi acesta pare a fi un început mic pentru ceea ce este necesar, este necesar acum, în următoarele câteva ore. Nu poate aştepta zile pentru că tot mai mulţi oameni nevinovaţi vor muri.", a spus Ward, conform nbc news.

Ward a adăugat că sunt necesare materiale de adăpost pentru sutele de mii de oameni deplasaţi din cauza asediului, transmite sursa citată. Proprii membri ai echipei sale au fost deplasaţi, a spus Ward, şi au fost forţaţi să încerce să fiarbă apa murdară pentru a o face potabilă, informează sursa precizată.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb