West Gate Studios - primul complex studenţesc privat din România

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 18 septembrie 2009

Studenţii şi tinerii aflaţi la începutul carierei pot închiria, începând din această lună, garsoniere şi apartamente noi, complet mobilate şi utilate, în West Gate Studios, primul complex studenţesc privat din Bucureşti. Pe lângă confortul şi siguranţa oferite de un ansamblu modern de locuinţe, studenţii care aleg complexul West Gate Studios vor avea acces la o multitudine de facilităţi de relaxare şi agrement precum piscină acoperită, jacuzzi, spa, fitness, squash, biliard, pistă automată de popice, terenuri de basket şi de tenis, patinoar pe timp de iarnă şi, de asemenea, supermarket, restaurant, centru medical şi altele. Investiţia în acest complex se ridică la aproximativ 40 de milioane de euro.

West Gate Studios este amplasat în cartierul bucureştean Militari la numai 15 minute de centru, în dreptul staţiei de metrou Preciziei (fostă Industriilor) şi are acces la alte mijloace de transport în comun (liniile de tramvai 8 şi 35, liniile de troleibuz 61 şi 62 şi liniile de autobuz 137, 236, 421 şi 458).

"Bucureştiul atrage an de an cel mai mare număr de studenţi din întreaga ţară şi mulţi dintre aceşti tineri decid să rămână în capitală, pentru începutul carierei. Spaţiile de cazare dedicate lor sunt însă insuficiente şi, de cele mai multe ori, nu oferă condiţii adecvate. West Gate Studios este o alternativă excelentă pentru tinerii şi studenţii care îşi doresc o locuinţă confortabilă şi modernă, fără a renunţa la atmosfera unică a unui campus studenţesc. Tinerii se pot bucura de un confort superior şi mai mult timp liber, fără a mai avea şi grijile administrative legate de mobilarea unei locuinţe", a declarat Rob Stewart, Preşedinte Genesis Development, dezvoltatorul proiectului.

Până în prezent, în complexul West Gate Studios a fost finalizată clădirea de locuinţe A1 având 375 de garsoniere şi apartamente cu 2 camere, complet utilate şi mobilate. Alte două clădiri, totalizând 600 de garsoniere, sunt în fază de construcţie şi vor fi livrate până la mijlocul anului viitor. Toate locuinţele din cadrul complexului studenţesc sunt destinate exclusiv închirierii.

Complexul va mai include o zonă de sport, West Gate Club, cu piscină acoperită, jacuzzi, spa, fitness, squash, biliard, pistă automată de popice, terenuri de basket şi de tenis şi patinoar pe timp de iarnă.

De asemenea, West Gate Studios include şi o zonă comercială cu supermarket, restaurant, cafe-bar, curăţătorie, spălătorie, agenţie de voiaj, centru medical, dar şi alte facilităţi gândite să completeze conceptul de servicii integrate al acestui proiect inedit pe piaţa din România.

Soluţii de închiriere flexibile şi preţuri pentru studenţi

În funcţie de suprafaţa locuinţei (garsonieră tip 1 - suprafaţa 25 mp plus balcon, garsonieră tip 2 - suprafaţa 35 mp plus balcon sau apartament cu 2 camere - suprafaţa 70 mp plus balcon), precum şi de avansul plătit la închiriere, preţurile pornesc de la 80 de euro/persoana/lună, TVA inclus, fara întreţinerea lunara şi preţul utilităţilor care sunt contorizate individual. Toate locuinţele au baie individuală, sunt complet mobilate şi utilate, iar dotările standard includ şi aer condiţionat, televizor şi cablu, internet, bucătărie utilată, plită electrică, frigider şi cuptor cu microunde, acoperind astfel toate necesităţile şi oferind maximum de confort. Suplimentar, sunt disponibile contra cost o serie de facilităţi precum maşină de spălat, loc de parcare sau servicii de curăţenie. De asemenea, pentru siguranţa chiriaşilor, paza complexului este asigurată 24 de ore pe săptămână, de o firmă specializată.

Chiriaşii beneficiază de o schemă de discount flexibilă pentru modul de plată pe care îl aleg odată cu semnarea contractului de închiriere. Cu cât creşte avansul plătit, cu atât scade chiria lunară, ajungându-se la discounturi echivalente cu chiria pe patru luni, pentru cei care plătesc în avans pentru un an de zile.

Genesis Development, companie românească cu capital privat înfiinţată în anul 2004, este unul din cei mai mari dezvoltatori de spaţii de birouri din România, deţinând în prezent două ansambluri de birouri de clasa A în Bucureşti: Novo Park, situat in partea de Nord a capitalei şi care dispune de o suprafaţă închiriabilă de 65.000 mp, şi West Gate Business District, în zona de Vest a Bucureştiului, cu o suprafaţă de 60.000 mp. Printre chiriaşi se numără General Electric / GE Money, Kraft, Procter&Gamble, Hewlett-Packard, Infineon, Ringier, Raiffeisen, GfK, ITC Network, Yokogawa, Siemens, Ericsson, Dacia - Renault, Citibank, Alpha Bank, Accenture, WNS, BitDefender şi AbcRO.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. citind aceasta 'mare lansare' a unui proiect nou ca si concept si fiind direct interesat de inchirierea unei garsoniere de tip1(cea mai ieftina) am fost la fata locului pentru a vedea ce si cum... Acolo am constatat ca sunt toate bune si frumoase DAR ca in presa si pe siteul lor lipseste o informatie esentiala - 'taxa de intretinere cladire' de 50E / locuinta !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    160E(dac a se achita avans 12 luni) + 50E = 210 E - acest pret poate fi obtinut in oras MAI ALES ca pentru a-l obtine se plateste pe 12 luni !!!!!!!!!!!!!!!! altfel preturile sunt altele, mult mai mari: 

    garsoniera mica: 240+50=270E 

    garsoniera mare: 360+50=410E 

    apartament 595+50=645E !!! WOOW 

    unde mai sunt avantajele ???

    de ce taxa de intretinere cladire de 2 milioane ??? 

    1. pe site se spune, totusi, ca intretinerea costa 25 de euro de persoana, pe luna.

      la acea intretinere te referi, cumva?

      sau este vorba de alta cheltuiala? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb