World Class a lansat noile concepte de fitness Les Mills în toate cluburile din reţea

F.D.
Companii / 14 septembrie 2022

World Class a lansat noile concepte de fitness Les Mills în toate cluburile din reţea

World Class, reţea de health & fitness din ţară, continuă să inspire din ce în ce mai mulţi români să fie mai activi mai des, prin servicii diversificate, locaţii accesibile şi o echipă de antrenori şi instructori specializaţi din România, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"De-a lungul anilor, World Class Romania a devenit un simbol al stilului de viaţă sănătos şi activ. Cu o reţea de cluburi şi piscine care continuă să se extindă, concepte reînnoite de health & fitness, locaţii accesibile şi o echipă specializată de antrenori pasionaţi de stilul de viaţă sănătos, World Class activează acum mai mulţi români ca niciodată!

Am lansat conceptele actualizate Les Mills, iar în următoarele zile vom anunţa noul program îmbunătăţit al claselor de group fitness World Class, în toate cluburile noastre. World Class revine în ritm accelerat la numărul de membri perioada pre-pandemică! Acesta este un succes extrem de plin de satisfacţii pentru misiunea noastră: de a educa şi de a motiva mai mulţi români să fie mai activi, mai des. Şi vom continua să promovăm importanţa sănătăţii şi a fitness-ului în tot ceea ce facem pentru comunitate", a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

Pentru a marca lansarea noilor concepte Less Mills, World Class a invitat toţi românii care îşi doresc să adopte un stil de viaţă mai sănătos, la evenimentul Stronger, organizat în Bucureşti. Evenimentul cu acces liber a avut loc pe 10 septembrie, se mai arată în comunicat.

"Noile coregrafii Les Mills Body Combat şi Body Pump sunt aşteptate cu nerăbdare, de fiecare data, de către membrii World Class. Lansarea din 10 septembrie a fost o lansare globală, care s-a bucurat de evenimente Les Mills Stronger în întreaga lume. Ne-am bucurat să vedem un număr atât de mare de români prezenţi, care au apreciat noile coregrafii şi sperăm că am reuşit să îi inspirăm să devină mai activi mai des şi să adopte stilul de viaţă #BeHealthy, promovat de World Class. Începând cu 12 septembrie, noile concepte Less Mills fac parte din noul nostru program de group fitness al acestei toamne, în toate cluburile World Class", a spus Horaţiu Dumitrescu, Group Fitness Manager la World Class România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb