XTB - în fruntea clasamentului Bloomberg pentru cele mai bune previziuni pentru cursul valutar

A.I.
Piaţa de Capital / 13 iulie 2020

XTB - în fruntea clasamentului Bloomberg pentru cele mai bune previziuni pentru cursul valutar

Echipa de analiză XTB se află, în prezent, pe primul loc în topul celor mai precise prognoze privind evoluţia cursului de schimb valutar conform ultimului clasament G10 Bloomberg, se arată într-un comunicat al XTB România remis, astăzi, Redacţiei.

Previziunile întocmite de echipa de analiză a XTB, unde printre membrii cheie se numără şi Claudiu Cazacu şi Radu Puiu, s-au dovedit a fi cele mai precise în ultimele douăsprezece luni, dintre cele aproape 50 de instituţii financiare din întreaga lume.

Clasamentul Bloomberg ia în considerare precizia prognozelor publicate de casele de brokeraj şi instituţiile financiare din întreaga lume. Departamentul de analiză al XTB se află în fruntea clasamentului încă din 2018.

Clasamentele pregătite de Bloomberg sunt considerate cele mai prestigioase din industria financiară. Acestea sunt actualizate trimestrial şi includ prognoze publicate de cele mai mari instituţii financiare la nivel mondial, inclusiv Barclays, BNP Paribas, JP Morgan sau Westpac. Cea mai recentă ediţie a clasamentului a fost pregătită la sfârşitul celui de-al doilea trimestru al anului 2020 şi rezumă cele mai precise prognoze din ultimele douăsprezece luni.

Omar Arnaout, CEO XTB, a declarat: "Ultimele douăsprezece luni au reprezentat o perioadă de volatilitate extraordinară pe pieţele financiare. Această volatilitate a fost cauzată de numeroşi factori, pandemia COVID-19 având cel mai mare impact. Prin urmare, suntem mai mult decât încântaţi de rezultatul obţinut de echipa noastră de analişti, inclusiv de Claudiu Cazacu şi Radu Puiu. Cunoaşterea şi experienţa analiştilor XTB ne-au permis să obţinem această precizie excepţională în prognozele noastre".

Cu mai mult de cinsprezece ani de experienţă în pieţele financiare, XTB este, în prezent, unul dintre cei mai mari brokeri de instrumente derivate din lume şi o companie completă de investiţii listată pe Bursa de la Varşovia. Are birouri în peste zece ţări incluzând Marea Britanie, Polonia, Germania şi Franţa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb