"Zero Productions" a intrat pe piaţa producţiei publicitare

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 22 iulie 2008

BIGGER Group a realizat pentru Zero Productions, cu ocazia intrării companiei pe piaţa producţiei publicitare, spotul "Detergentul X". Primul spot pentru Zero Productions a fost conceput pentru a fi difuzat în cadrul celui mai important eveniment publicitar al anului: Noaptea Devoratorilor de Publicitate.

Zero Productions, producătorii unor emisiuni de succes, au decis să se reprofileze, intrând în forţă pe piaţa de publicitate şi promiţând că o dată cu aceasta, reclamele vor fi altfel, vor fi mai cool. Spotul exprimă foarte bine spiritul Zero: fără clişee, cool, nonconformist, liber şi original.

"De data asta, clientul a fost Zero Productions, acel Zero pe care toata lumea îl ştie că făcea emisiuni cool la tv: marcă înregistrată, zanga party, icstrim tivi. Am ales să luam un spot obişnuit la detergent şi să-l facem în spiritul Zero. Şi a ieşit puţin...altfel. Adică mama nu prea seamănă cu Magda Catone şi puştiul... parcă nici el nu aduce cu Alexandru Leopardul..." a declarat Valentin Lică, Copywriter BIGGER Group.

"Când am luat decizia de a produce acest spot cunoşteam deja piaţa agenţiilor de publicitate şi, dintre toate acestea, am ales-o pe cea care a corespuns în cea mai mare măsură valorilor noastre. BIGGER Group pune în producţiile sale un mare accent pe originalitate şi nonconformism, acest lucru fiind hotărâtor în decizia noastră de a lucra cu ei. Şi, după cum se vede din spot, am ales bine!", a declarat Silvana Berciu, Managing Director Zero Productions.

Au lucrat la "Detergentul X": Ştefan Voloacă, Creative Director BIGGER Group,

Valentin Lică, Copywriter BIGGER Group, Mihai Stănescu - AV Production Director BIGGER Group şi Zero Productions.

Bigger este un grup de companii care oferă servicii de comunicare integrată. Grupul de companii Bigger există pe piaţa din România încă din 2003, iar la sfârşitul anului 2007 a trecut printr-un proces de rebranding, devenind din Starlink Group, Bigger Group. Echipa Bigger Group cuprinde peste 85 de profesionişti specializaţi în campanii integrate de communication planning, cercetare, strategie de brand, creaţie, media, producţie publicitară, shopper marketing, BTL şi PR.

Bigger Group a înregistrat în anul 2007 o cifră de afaceri de 14,8 milioane de euro. Această cifră reprezintă o creştere de peste 160% faţă de anul precedent, depăşind estimarea de 11,7 milioane euro făcută la începutul anului trecut.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb