PeliPartners a asistat WDP într-o achiziţie în valoare de 110 milioane de euro pe piaţa din România

A.F.
Companii / 25 iulie

 PeliPartners a asistat WDP într-o achiziţie în valoare de 110 milioane de euro pe piaţa din România

PeliPartners a asistat WDP, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de spaţii logistice din România, într-o tranzacţie semnificativă. WDP a achiziţionat un portofoliu care cuprinde peste 135.000 de metri pătraţi de spaţii logistice şi un teren de 300.000 de metri pătraţi cu potenţial de dezvoltare, valoarea totală a investiţiei fiind estimată la aproximativ 110 milioane de euro. În urma acestei tranzacţii, amprenta WDP în România creşte la aproximativ 2 milioane m² în suprafaţă închiriabilă brută, conform unui comunicat remis redacţiei..

Conform comunicatului, PeliPartners a oferit asistenţă completă WDP pe tot parcursul tranzacţiei, de la due diligence la negocierea şi realizarea documentaţiei pentru tranzacţie, continuând, astfel, cu succes un parteneriat de durată cu dezvoltatorul de spaţii logistice. Anterior, în 2022, PeliPartners a asistat WDP în achiziţia unui centru logistic cu o suprafaţă de 42.000 mp în Arad, Arad Business Park.

Echipa PeliParteners a fost condusă de Alexandra Ioniţă (managing associate, Real Estate) şi le-a inclus pe Mădălina Fildan (managing associate, Real Estate, Comercial), Oana Bucşa (managing associate, Concurenţă şi Comercial), Delia Dumitrescu (senior associate, Corporate M&A) şi Delia Lepădatu (senior associate, Drept Bancar şi Financiar).

Oana Bădărău, Partener şi Head of Real Estate: "Aceasta este o tranzacţie de referinţă pe o piaţă fierbinte. Domeniul logistic este, astăzi, un sector important, în plină dezvoltare, şi suntem bucuroşi că WDP ne-a încredinţat un mandat atât de important."

Terenul strategic din Constanţa poziţionează favorabil WDP, pentru creştere pe termen lung, în contextul investiţiilor în infrastructură proiectate în regiune. Acestea includ investiţii în terminale portuare şi capacităţi logistice, securitate şi prezenţa NATO, noi autostrăzi şi pregătirea pentru aderarea la spaţiul Schengen, consolidând rolul zonei în diversificarea rutelor comerciale globale şi accesul la Marea Neagră.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb