184 milioane de dolari ,venituri Check Point în Q3 2007

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 octombrie 2007

"Check Point Software Technologies" Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat pentru trimestrul trei al anului fiscal 2007, încheiat la 30 septembrie, o creştere cu 29% a rezultatelor financiare în comparaţie cu cele obţinute în aceeaşi perioadă a anului trecut. Conform comunicatului companiei remis redacţiei, veniturile totale au însumat 184 milioane de dolari în perioada analizată, în comparaţie cu 142,5 milioane de dolari în trimestrul trei al anului fiscal 2006. La aceste venituri, securitatea de reţea a contribuit cu 163 milioane de dolari, iar securitatea datelor cu 21 milioane de dolari.

Profitul GAAP net înregistrat de companie este de 76,7 milioane de dolari, cu 8% mai mult, în comparaţie cu 71,1 milioane de dolari în trimestrul trei al anului fiscal 2006, iar venitul net non GAAP este de 91,9 milioane de dolari, cu o creştere de 17% în comparaţie cu 78,6 milioane de dolari în aceeaşi perioadă a anului trecut.

În timpul trimestrului trei al anului fiscal 2007, "Check Point" a răscumpărat 1,8 milioane acţiuni la un cost total de 42,3 milioane de dolari, se mai arată în comunicat.

"Check Point" a înregistrat o creştere a numărului de tranzacţii într-o gamă largă de industrii, în toate regiunile lumii, cele mai mari de 50.000 de dolari însumând 40% din valoarea totală a comenzilor.

Distribuite pe arii geografice, veniturile din trimestrul trei ale companiei au urmat acelaşi trend ca şi în trimestrul al doilea. Astfel, America de Sud şi America de Nord au obţinut împreună 47% din venituri, EMEA - 42%, iar Asia - Pacific şi Japonia au contribuit cu 11% la veniturile din acest trimestru.

Prin platforma sa NGX, "Check Point" oferă o arhitectură unitară de securitate pentru o gamă amplă de perimetre, soluţii interne şi web care protejează comunicaţiile şi resursele, aplicaţiile, angajaţii, birourile externe şi reţelele partner extranet. Soluţiile "Check Point" sunt vândute, integrate şi asistate tehnic de peste 2.200 de parteneri în 88 de ţări, iar clienţi săi includ toate cele 100 de companii din Fortune 100, împreună cu mii de afaceri şi organizaţii de toate dimensiunile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb