20 DE ANI DE BMW ÎN ŢARA NOASTRĂ Automobile Bavaria va deveni dealer şi service autorizat pentru automobilele BMW I

A.S.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 1 octombrie 2014

Automobile Bavaria va deveni dealer şi service autorizat pentru automobilele BMW I

Automobile Bavaria va deveni dealer şi service autorizat pentru automobilele BMW I, a declarat recent Dr. Andrea Castronovo - Preşedinte BMW Group Europa Centrală şi de Sud-Est. Domnia sa a adăugat: "Bucureşti este cel de-al şaselea oraş din Uniunea Europeană, ca mărime, de aceea prezenţa BMW I în ţară o considerăm justificată".

Automobile Bavaria a aniversat recent 20 de ani de la deschiderea primei reprezentanţe oficiale BMW în ţară, în anul 1994. Cu această ocazie a fost prezentat în avanpremieră pentru România modelul BMW i8. Michael Schmidt, fondatorul Automobile Bavaria Group, a deschis în ţara noastră, în 1994, primul birou BMW în România.

Michael Schmidt, preşedintele Automobile Bavaria Group a declarat: "În 1993 eram la părinţii mei în Germania de Crăciun şi m-am întâlnit cu un prieten care lucra la centrul de cercetare al BMW; acesta mi-a povestit despre intenţia concernului de a lansa marca în România. La 1 aprilie am început activitatea de distribuţie a BMW în România. Am pornit cu un birou în singurul centru de afaceri din Bucureşti şi am vândut 11 maşini cu ajutorul a trei angajaţi. Astăzi, după 20 de ani, Grupul Automobile Bavaria are peste 600 de angajaţi şi 15 dealeri în două ţări."

În prezent, reţeaua de dealeri creată cuprinde acum 11 locaţii (showroom-uri şi service BMW) în diverse regiuni ale ţarii, singurul service Rolls-Royce pe o rază de 1000 de kilometri (localizat în Băneasa), o reprezentanţă şi trei service-uri MINI, o divizie BMW Motorrad, cinci dealeri BMW în Germania şi primul service BMW Advanced Body Repair inaugurat anul acesta în Otopeni.

Prin reţeaua MHS Truck & Bus, Automobile Bavaria este importatorul şi distribuitorul camioanelor MAN şi al autobuzelor Neoplan în România.

BMW i8 este unul dintre cele mai spectaculoase automobile create vreodată de BMW. Tehnologia inovatoare a şasiului garantează performanţe de maşină sport cu un consum conform ciclului UE de testare de numai 2,1 litri per 100 km. BMW i8 foloseşte un sistem de propulsie plug-in hybrid care dispune de două motoare electrice, un propulsor pe benzină de 1,5 litri şi 170 kW/231 CP şi două cutii de viteză pentru o acceleraţie 0 - 100 km/h de numai 4,4 secunde. Coordonat electronic, sistemul de propulsie poate asigura propulsia, tracţiunea faţă sau tracţiunea integrală, în funcţie de situaţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb