Aberdeen Immobilien a investit 10 milioane de euro pentru modernizarea Iris Titan Shopping Center

Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 4 noiembrie 2011

DEGI Titan, companie deţinută de grupul Aberdeen Immobilien, a investit în ultimele luni 10 milioane de euro pentru modernizarea centrului comercial Iris Titan Shopping Center din Bucureşti. "În ultimele luni au avut loc ample lucrări de modernizare (interioare şi exterioare), precum şi extinderea mixului de chiriaşi. Aleile comerciale au fost reconfigurate astfel încât să permită un spaţiu mai amplu pentru creşterea traficului, precum şi să ofere o mai mare vizibilitate magazinelor. Alte schimbări au vizat extinderea suprafeţelor de vânzare a unor magazine şi un nou design al căilor de acces către Auchan. Centrul se va deschide sub noua poziţionare în data de 4 noiembrie, cu peste 25 de magazine. Finisările tuturor elementelor noi de construcţie şi design vor fi finalizate până în primăvara anului 2012", se arată într-un comunicat al Aberdeen Immobilien, companie cu sediul în Marea Britanie.

Iris Titan Shopping Center a fost inaugurat în anul 2008 şi are o suprafaţă închiriabilă de peste 48.000 metri pătraţi. Centrul comercial are, de asemenea, peste 2.000 de locuri de parcare exterioare şi în interior.

"Relansăm unul dintre cele mai sofisticate proiecte de modernizare din retailul românesc. Am suplimentat investiţia în această proprietate pentru că avem încredere în potenţialul centrului şi dezvoltării părţii de est a Bucureştiului", a declarat, în comunicat, Harald Floer, director de fond în cadrul Aberdeen.

În ceea ce priveşte mixul de chiriaşi, a crescut prezenţa retailerilor vestimentari şi s-a menţinut o pondere importantă pentru magazinele din aria de servicii, care sunt generatoare importante de trafic.

Aberdeen Immobilien KAG este parte a Aberdeen Asset Management Group, care deţine un portofoliu de peste 200 miliarde euro. Aberdeen a achiziţionat Iris Shopping Center de la compania dezvoltatoare, Avrig 35, în anul 2008. Proiectul, care are o suprafaţă totală construită de peste 60.000 metri pătraţi, este format dintr-un centru comercial şi din cel mai mare hipermarket Auchan din România, cu o suprafaţă de peste 16.000 metri pătraţi. În afară de centrul comercial Iris Titan Shopping Center, Aberdeen mai deţine şi peste 40.000 metri pătraţi de birouri în Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb