ADVERTORIAL Noul site SSIF Broker - Informaţii complexe prin experienţe grafice

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 15 ianuarie 2014

  • document ataşat Noul site SSIF Broker - Informaţii complexe prin experienţe grafice
    apasă aici pentru a descărca.

    SSIF Broker începe anul 2014 cu o schimbare importantă la nivel de imagine: un site nou. Cu o structură user-friendly şi un design inovator, noua imagine a site-ului ssifbroker.ro oferă informaţii complexe şi o experienţă grafică unică pentru toţi utilizatorii, atât clienţi ai SSIF Broker SA, cât şi investitori interesaţi de piaţa de capital.

    Scopul principal al relansării site-ului a fost acela de a oferi un spaţiu interactiv, în care acţionarii BKR sunt informaţi punctual şi în timp real, clienţii au acces facil la platforma de tranzacţionare, în timp ce pot consulta detalii despre cele mai recent lansate produse financiare şi vizitatorii interesaţi de acest domeniu pot consulta informaţii despre piaţă în timp real, profitând totodată şi de tutorialele menite să îi familiarizeze cu concepte de bază despre piaţa de capital.

    Site-ul nu se adresează doar actualilor sau potenţialilor clienţi SSIF BROKER, ci tuturor celor care sunt interesaţi de bursă, în general. Astfel, pe noua pagină web se pot găsi informaţii variate despre produse, pieţe, strategii de investiţie, servicii emitenţi, conturi, dar şi rubrici de analiză şi ştiri din piaţa de capital.

    Pentru a facilita utilizarea de către toţi cititorii, conţinutul categoriilor a fost simplificat, noua versiune fiind mult mai lizibilă şi concinsă. Accesul la platforma de tranzacţionare pentru piaţa autohtonă, respectiv la platforma de tranzacţionare pentru pieţe externe, se face de pe o singură pagină, toate avantajele celor 2 platforme fiind prezentate într-un mod simplu şi concis. Tutorialele ajută utilizatorii să utilizeze programele. Homepage-ul prezintă elemente de grafică moderne ce pun accentul pe cele patru puncte de interes ale site-ului: produsele financiare, platforma de tranzacţionare, secţiunea de analize şi centrul de educaţie financiară.

    Ca noutăţi, site-ul ssif broker.ro a multiplicat variantele de contact şi formele de acces la informaţii din partea specialiştilor SSIF BROKER prin rubrici precum FAQ, chat, Facebook, Linked, Newsletter şi Blog.

    O altă noutate constă în preluarea integrală a portalului tranzactiibursiere.ro. Astfel, utilizatorul nu mai este nevoit să acceseze două pagini diferite, regăsind toate informaţiile cu privire la tranzacţii în rubrica "informaţii tehnice despre piaţă". Tot aici, utilizatorii pot urmări cotaţii pe bursa autohtonă şi străină, noutăţi pe bursă, Intraday Spot, date istorice ale cotaţiilor spot şi futures, analize şi comunicate bursiere şi date despre emitenţi.

    De asemenea, ,,Academia Broker" este în plină dezvoltare. Această secţiune cuprinde tutoriale şi un glosar de termeni care să poată fi consultat ori de câte ori este nevoie. Tutorialele video constau în emisiunile ,,Dicţionar de capital", unde specialiştii Broker aleg să explice săptămânal diferite concepte specifice domeniului. Pe viitor, vizitatorii site-ului se vor putea înscrie la webinarii şi întâlniri periodice.

    În paralel, blogul este segmentat pe informaţii de interes updatate pentru speculatori şi investitori, în timp ce prin intermediul forumului, cititorii au posibilitatea de a participa la discuţii şi de a deschide noi subiecte.

    Ce diferenţiază site-ul SSIF BROKER de alte site-uri de specialitate? Câteva exemple sunt secţiunea amplă de analize, cotaţii, ştiri bursiere, secţiunea de educaţie financiară, Blog-ul şi Forumul, varianta în engleză a paginii şi designul interactiv. Puteţi explora noul site la adresa www.ssifbroker.ro.

    Despre SSIF Broker SA

    SSIF Broker SA s-a implicat în listarea la Bursa de Valori Bucureşti a unora dintre cele mai prestigioase societăţi din România, şi a cotat 11 dintre cele 12 societăţi listate iniţial la BVB, pregătind şi introducând la tranzacţionare un număr de 45 societăţi printre care se numară Antibiotice Iaşi, Azomureş Târgu-Mureş, Terapia Cluj-Napoca, Artrom Slatina, Astra Vagoane Arad şi altele. În anul 2005, SSIF Broker SA a devenit prima şi până în prezent singura societate de servicii de investiţii financiare listată la Bursa de Valori Bucureşti, la categoria I.

    Societatea de servicii de investiţii financiare Broker S.A este primul broker local de retail care a listat la Bursa de Valori Bucureşti produse structurate: certificatele Turbo long şi short, cu activ suport indicele Dow Jones Industrial Average şi indicele EURO STOXX50. De asemenea, compania beneficiază de suportul unui departament intern de analiză ce răspunde nevoilor de analiză şi tranzacţionare adresate investitorilor instituţionali, rezidenţi şi nerezidenţi.

    SSIF Broker SA are în prezent mai mult de 12.000 de acţionari persoane fizice şi juridice. Cel mai important acţionar persoană juridică este SIF Muntenia, cu o deţinere de 12,514% din capitalul social. Capitalul social subscris şi integral vărsat este în prezent de 84.670.466,75 lei.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    Comanda carte
    Fix la cos
    transilvaniainvestments.ro
    IBC SOLAR
    danescu.ro
    arsc.ro
    Stiri Locale

    Curs valutar BNR

    18 Sep. 2024
    Euro (EUR)Euro4.9746
    Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
    Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
    Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
    Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

    convertor valutar

    »=
    ?

    mai multe cotaţii valutare

    Cotaţii Emitenţi BVB
    Cotaţii fonduri mutuale
    Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
    hipo.ro
    citiesoftomorrow.ro
    govnet.ro
    energyexpo.ro
    thediplomat.ro
    roenergy.eu
    notorium.ro
    rommedica.ro
    prow.ro
    aiiro.ro
    oaer.ro
    Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
    The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
    BURSA
    BURSA
    Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
    The Kingdom of God on Earth
    Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
    Carte - The crisis solution terminus a quo
    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb