ADVERTORIAL Păltinişul, "cel mai frumos loc din munţii de la Răsărit de Karlovy Vary"

Ziarul BURSA #Companii #Turism / 19 decembrie 2012

Păltinişul, "cel mai frumos loc din munţii de la Răsărit de Karlovy Vary"

"Cel mai frumos loc din munţii de la Răsărit de Karlovy Vary" - aşa era apreciată staţiunea Păltiniş, încă de la începutul secolului al XX-lea şi aşa îşi doreşte să redevină atât acţionarul majoritar al SC Păltiniş SA, Teodor Ancuţa, cât şi Primăria Municipiului Sibiu.

"Casa Turiştilor-VitalHotel" oferă, după finalizarea modernizării şi extinderii în valoare de 4,5 milioane de euro, cele mai mici preţuri la cea mai înaltă altitudine şi oportunitatea pentru turişti să se cazeze într-un confort de 4 stele minim, la un preţ de 3 stele.

Aşa cum afirmase şi marele endocrinolog I.C. Parhon, fapt remarcat şi de Bruno Gerber, directorul general timp de 30 ani al cunoscutei staţiuni Davos, la Păltiniş este cel mai ionizat aer din Europa. Staţiunea are un caracter climato-terapeutic şi va avea un viitor deosebit, atât pentru tratarea afecţiunilor endocrine, res-piratorii, nervoase, cât şi pentru relaxarea şi confortul nu numai al sportivilor dar şi al turiştilor români şi străini.

"Casa Turiştilor-VitalHotel" dis-pune acum de 193 de locuri de cazare clasificate la 3 stele plus în camere dotate cu mobilier din lemn masiv, cu un design deosebit.

Hotelul are două săli de conferinţe a câte 120 de locuri, iar restaurantul oferă 300 de locuri alături de alte 40 locuri pe terasa cu o spectaculoasă panoramă înspre Munţii Cindrel. Turiştii beneficiază şi de un café lounge cu mese de biliard şi un kids club.

Cea mai mare atracţie a hotelului o constituie SPA-ul proiectat şi construit de cea mai mare firmă de profil din Ungaria, dispunând de o piscină cu înot contra curent în cascadă, iluminare subacvatică multicoloră, jacuzzi cu hidromasaj, biosaună, saună cu infraroşu, saună uscată finlandeză, baie turcească cu aburi, salină, două săli de relaxare cu paturi ergonomice încălzite, precum şi sală de fitness şi salon de masaj.

Foarte mulţi turişti care au venit în cele 40 de zile de la deschidere şi-au exprimat părerea că SPA-ul este la nivel de cinci stele, iar hotelul depăşeşte cu mult cele 3 stele la care este clasificat; nu excludem nici apreciarea lor că tarifele sunt mult mai scăzute decât cele din hoteluri similare din Poiana Braşov, Valea Prahovei etc.

În tariful de Revelion de 3, 4 şi 5 nopţi, pe lângă sala de fitness, piscină şi jacuzzi incluse în tariful de cazare, hotelul asigură şi SPA-ul gratuit precum şi transportul până la pârtia cea nouă de ski, Arena Platoş - în cazul în care turiştii doresc o alternativă a pârtiei Onceşti din staţiune (situată la aproximativ 300 m de hotel).

Să nu uităm că turiştii care vin la Păltiniş beneficiază în total de 4,5 km de pârtii, iar vara de numeroase trasee de drumeţie de neuitat.

De asemenea, pot fi vizitate obiective turistice de mare interes în oraşul Sibiu şi în zona Mărginimii Sibiului, aflate în apropierea staţiunii. Pentru informaţii suplimentare va fi disponibil, în curând, şi noul portal web al hotelului: www.casaturistilor.ro şi www.hotelvital.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb