Agricover Credit IFN deschide la Iaşi prima filială din Moldova

A.C.
Companii #Agricultură / 22 octombrie 2014

Agricover Credit IFN, instituţie financiară non-bancară specializată exclusiv pe finanţarea agriculturii, deschide la Iaşi prima sa filială din Moldova şi a doua din seria de sucursale deschise, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

"Am ales Moldova deoarece este una din cele mai importante zone agricole ale României, o regiune unde fermierii fac deja agricultură cu dedicare şi profesionalism. Filiala de la Iaşi va fi un hub operaţional pentru toată regiunea, unde dosarele de creditare vor putea fi procesate rapid iar fermierii vor găsi toate soluţiile pentru afacerile lor, deoarece aici vor fi prezente şi celelalte divizii ale Grupului. Avem peste 100 milioane de lei credite acordate anul acesta iar portofoliul de clienţi, în această zonă, depăşeşte deja 200 fermieri", a declarat Robert Rekkers, Directorul General al Agricover Credit IFN.

Agricover Credit IFN a înregistrat în primul semestru din 2014 un profit operaţional de peste 11 milioane lei, în creştere cu 28% faţă de perioada similară din 2013. Valoarea creditelor acordate în primul semestru al anului 2014 a fost de 315,5 milioane lei, cu 25% mai mare faţă de perioada similară din 2013 iar compania prognozează o creştere de 20% a plasamentelor în acest an comparativ cu 2013.

Creşterea diviziei a fost generată de crearea unor produse inovatoare care răspund nevoilor fermierilor şi susţin dezvoltarea acestora - ca de exemplu Creditul Utilaj Instant cu avans zero - destinat achiziţiei rapide de utilaje agricole, Creditul Hectar Plus - adresat fermierilor care doresc achiziţia şi extinderea terenului agricol şi Creditul Corelat cu Matif, o soluţie de finanţare unică pe piaţa din România - ce permite corelarea dobânzii cu preţul cerealelor de la bursa de mărfuri din Paris (Matif).

Agricover Credit IFN face parte din Grupul Agricover, furnizor de soluţii integrate pentru agricultura din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb