ALERT Hidrosind va formula plângeri penale împotriva membrilor consiliului de administraţie al Hidroelectrica

A.T.
Companii #Energie / 18 noiembrie 2010

Conducerea Federaţiei Sindicale Hidrosind a anunţat astăzi că va formula plângeri penale împotriva unor membrii ai consiliului de administraţie al Hidroelectrica pentru sărvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi abuz în serviciu. Sindicaliştii Hidrosind reclamă modul defectuos în care s-a desfăşurat şedinţa consiliului de administraţie al Hidroelectrica din data de 7 octombrie în care trebuia să se aprobe un nou proiect de divizare şi fuziune a companiei în vederea constituirii giganţilor energetici Hidroenergetica şi Electra. Hidrosind susţine că hotărârea rezultată în urma acestei şedinţe este falsă.

Hidrosind susţine că a depus cereri de intervenţie la Registrul Comerţului care au blocat noul proiect de realizare a celor două mari companii energetice.

Mâine Hidrosind va picheta sediul Hidroelectrica deoarece se va desfăşura adunarea Generală a Acţionarilor companiei care vor aproba proiectul de constituire a Hidroenergetica.

Conducerea Hidrosind mai afirmă că există un memorandum al Băncii Mondiale transmis Ministerului Economiei şi societăţilor implicate în procesul de restructurare al sectorului energetic, în care îşi exprimă îngrijorarea pentru neconformităţile şi deteriorarea eficienţei financiare a Hidroelectrica.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. De fiecare data cind vad ceva despre sindicatul de la Hidrolectrica ma pufneste risul. Eu vreu sa stiu, cum s-au angajat baietii de la sindicat. Au dat concurs? Ce or sti ei despre energetica romaneasca? Ani de ani Hidroelectrica a vindut energie pe sub masa cu 3 lei unor grupuri mafiote si nu i-am vazut pe cei de la sindicat cu pancarda prin fata sediului companiei: "Stop hotiei, stop parazitarii Hidroelectricii etc etc"

    1. Mai baiete am 24 ani de hidro si amdat si concurs,Energia de la hidro tot politic se vinde iar sindicatele nu au cai legale de actiune,Iar acum se vrea si distrugerea sectorului hidro,

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb