ALEXANDRU RAFILA: "Certificatul COVID va fi introdus când se înregistează 3 săptămâni de creştere consecutivă"

G.B
Miscellanea / 9 decembrie 2021

Alexandru Rafila

Alexandru Rafila

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a prezentat ieri principiile care vor sta la baza introducerii obligativităţii certificatului COVID: creştere de 3 săptămîni cu un indice de 1,5, potrivit Digi24.

Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a vorbit miercuri seara despre proiectul de lege la care se lucrează pentru găsirea unei soluţii pentru situaţii de criză epidemiologică, atunci când numărul de cazuri creşte.

"Principiul de introducere a acestui certificat este următorul: e un certificat temporar care este introdus după o perioadă de 3 săptămâni de creştere consecutivă, un indice de 1,5, adică de 1,5 ori. De ce acest indice? Pentru că, în vară, începând cu data de 5 iulie, am avut o astfel de creştere care a continuat timp de 16 săptămâni. Practic, probabil că un astfel de document trebuia să fie introdus la începutul lunii august şi probabil că în relativ scurt timp am fi renunţat la el pentru că nu mai aveam situaţia, decesele. Din păcate, filozofia a fost atunci diferită, şi în perioade de creştee s-au intrrodus relaxări", a spus Rafila, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Acesta a spus că certificatul COVID nu va mai fi obligatoriu, "în momentul în care avem o perioadă de 3 săptămâni de descreştere, nu e condiţionat de un anumit coeficient, dar trebuie să fie însoţită şi de scăderea sub o anumită incidenţă cumulată în ultimele 14 zile. 1, această valoare a fost discutată", a spus ministrul Sănătăţii.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Pe verso sa aiba in alb un formular de internare iar mai jos, tot in alb, un certificat de deces. Daca tot reactioneaza cu intarziere macar sa fie pregatiti cu hartoagele.

    1. Pai nuuuu, pentru ca asta suna a pre-me-di-ta-re.

      Se stie de azi (09.dec) ca in ianuarie-feb for fi cele 3 saptamani. Deci tov. Rafila tocmai si-a gasit un alibi, sa-l introduca anul viitor ha ha ha ha 

      Si mai e o problema: dupa de trec cele 3 saptamani, se anuleaza certificatul? De ce nu se prevede asta in lege?!

      Sunt false criterii - practic acest certificat va deveni un instrument totalitar permanent.

      Ce inseamna la Rafila "temporar"??? Ca poate fi retras din cand in cand ??? 

      Nu puneti botul fratilor la acesti escroci.  

    Nu ne intereseaza Rafila. Fascismul tau este tampit. De ce ma intereseaza certificatul tau daca locuiesc intr-o localitate in care rata este 0? De ce ma intereseaza ca in Bucuresti, cretinii vaccinati se infecteaza pe banda rulanta si afecteaza tara intreaga?

    1. Dar daca ma-ta sau tac'tu (nevaccinati) au nevoie de consult de specialitate oarecare (nu zic de alte probleme) intr-un spital din Bucuresti (sau oriunde e rata mare de infectare) si capata covidul in spital iti convine ?!?

    AUR, citesti aceste comentarii? Este nevoie de acces liber la arme de foc pentru propria aparare. Ca in SUA. Pentru protectia contra tiraniei statului, ca in Constitutia americana.

    sudden cardiac arrest ATAC DE CORD SUBIT

     

    Fred Hiatt in 2019. In more than two decades as editorial page editor for The Washington Post, he was a finalist for a Pulitzer Prize three times.  

     

    Fred Hiatt, the longtime editorial page editor of The Washington Post, who used his position atop one of the nation’s most visible and influential opinion platforms to support justice and human rights, died on Monday at a hospital in Manhattan. He was 66.

    in cazul asta , e nevoie de pixuri cat mai multe ....

    Mai Rafila lasa tu certificatele si vezi sa fie medicamente pt tratament in farmacii si spitale...

    Vedeti ca e vorba de o manipulare grosolana in cazul lui Rafila - practic certificatul va deveni permanent, ca si instrument de acces, dar va fi solicitat cu intermitenta pentru a putea intra undeva pe baza lui, in functie de rata de infectare.

    In SUA toti dezaxatii de care vorbesti sunt la zdup acum, au fost umflati de FBI in timpul asediului Capitoliului cu cretinul trump pe care voi toti il pastrati ca icoana !

    Pentru toti hauristii va veni ziua cand vor veni peste voi trupele antitero, tip CIGN din Franta, ce au adunat toti hotii si rapandulele ce se aciuasera pe langa niste sate in Franta, legati fedelesi si urcati in avioane ! 

    Dobitocule : toti cei ce poarta arme sunt pentru ca sa se apere de hotii ce le intra pe terenuri, CEI CARE NU RESPECTA CONSTITUTIA si LEGILE STATULUI INTRA LA BECI !

    Asa si la noi, cu toate carpele si cozile de topor ale rusnacilor !!! 

    1. mars boule ! ai sa te ineci cu cat kkt infuleci !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb