ALINA GORGHIU: "E păcat că puneţi etichete din pricina unor mitocani"

F.D.
Politică / 12 septembrie 2022

"E păcat că puneţi etichete din pricina unor mitocani"

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a comentat, astăzi, injuriile aduse de tinerii din PNL social-democraţilor, la Şcoala de Vară a TNL. Ea a spus că este păcat că presa pune "etichete din pricina unor mitocani" şi a anunţat că pe viitor, vor fi mult mai atenţi la selecţia celor care merg în aceste şcoli de vară pentru că acele două trei exemplare aruncă o imagine foarte proastă, conform News.ro.

"Am văzut mesajele, evident că nu au nicio scuză, cu asta trebuie să încep. O mână de tineri, mai spre dimineaţă au avut un comportament absolut deplasat. Am văzut scuzele pe care preşedinta TNL le-a adresat public colegilor. Din păcate, un eveniment care a fost foarte foarte bun, cu peste 1.000 de tineri, a fost transformat de acest incident într-un eveniment nefericit. Pe viitor, vom fi mult mai atenţi la selecţia celor care merg în aceste şcoli de vară pentru că acele două trei exemplare aruncă o imagine foarte proastă", a spus Gorghiu.

La observaţia presei că injuriile au fost adresate de mai mulţi tineri, Alina Gorghiu a replicat: "Cred că nu ştiţi ce înseamnă tineret PNL participant acolo, au fost o mie şi ceva de tineri şi e păcat că puneţi etichete din pricina unor mitocani, etichete pe toţi tinerii liberali şi nu sunt de acord cu asta şi, cu tot respectul, o să apăr tinerii liberali de câte ori o să am ocazia, pentru că sunt nişte oameni foarte bine pregătiţi, nişte tineri şcoliţi care nu merită criticile, pentru că nu au făcut-o toţi".

"Tineretul PNL înseamnă altceva decât aţi văzut dumneavoastră. Sigur, pentru acel incident, trebuie să exprimăm public scuzele noastre şi o fac şi eu", a mai spus preşedintele interimar al Senatului.

Întrebată dacă afectează acest incident coaliţia, Alina Gorghiu a răspuns: "Glumiţi, nu?" "Analizele nu se fac la 3 dimineaţa şi cred că aţi înţeles cu toţii reacţia mea", a mai afirmat ea.

Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL cu tema "Next Level Leadership" au scandat în repetate rânduri la petrecerea care a urmat dezbaterilor. Liderul TNL Mara Mareş a prezentat scuze în numele organizaţiei pentru aceste comportamente inacceptabile. La lucrările Şcolii de Vară au rostit discursuri liderul PNL Nicolae Ciucă, secretarul general Lucian Bode, prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan, care le-au vorbit despre curaj, principii şi responsabilitate.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Hai ma lasati gargara ca va ia PSD cu totul pana la anticipate.

    PSD SI PNL ACEIASI MIZERIE !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb