Alstom a obţinut certificarea Global Top Employer în 22 de ţări, inclusiv România

S.B.
Companii / 23 ianuarie 2023

Alstom a obţinut certificarea Global Top Employer în 22 de ţări, inclusiv România

Alstom a primit pentru prima dată certificarea Global Top Employer 2023 în 22 de ţări , comparativ cu 15 ţări în 2022.

Acesta este al patrulea an consecutiv în care Grupul Alstom primeşte această distincţie în Europa, al treilea an pentru regiunea Asia-Pacific şi America de Nord şi primul an pentru Orientul Mijlociu.

Datorită tranziţiei către un transport mai ecologic, Alstom trebuie să răspundă unei cereri internaţionale în creştere pentru soluţii de mobilitate mai moderne şi mai sustenabile. Cu un portofoliu de comenzi în valoare de 85,9 miliarde de euro, Grupul menţine o dinamică excelentă de recrutare şi vizează în mod special tinerele talente pentru a putea face faţă provocărilor actuale din industrie.

"Suntem extrem de mândri să primim certificarea Global Top Employer. Această certificare reprezintă o recunoaştere a angajamentului nostru continuu de a face din Alstom unul dintre cele mai bune medii de lucru din lume. În calitate de lider în domeniul mobilităţii inteligente şi sustenabile, inovaţia şi diversitatea se află în centrul strategiei noastre. Căutăm tinere talente care să inventeze mobilitatea de mâine şi să crească împreună cu compania", explică Anne-Sophie Chauveau-Galas, Chief Human Resources Officer la Alstom.

Alstom va avea în România circa 300 de poziţii deschise în următoarele 14 luni, în special în inginerie, servicii de mentenanţă şi servicii profesionale. Ingineria este un domeniu cheie pentru companie, aflat în continuă dezvoltare. Specialiştii români lucrează în proiecte majore atât din România, cât şi din alte ţări din grup. Serviciile de mentenanţă reprezintă un alt domeniu în care este nevoie de forţă de muncă, Alstom fiind compania care de peste 18 ani furnizează servicii de mentenanţă pentru flota de trenuri a metroului bucureştean. Organizaţia de servicii profesionale a Alstom din Cluj-Napoca, unde lucrează peste 650 de angajaţi în trei divizii, oferă servicii financiare, de resurse umane şi de achiziţii pentru multe ţări din grup.

Certificarea Top Employer obţinută de Alstom în România este o recunoaştere a calităţii mediului de lucru şi a oportunităţilor de dezvoltare oferite angajaţilor. Alstom este în căutarea noilor talente din toate domeniile - atât tineri absolvenţi, cât şi angajaţi cu experienţă - pentru a construi împreună un viitor de succes.

Compania Alstom este activă în România din 1994 şi are în prezent peste 1.200 de angajaţi, localizaţi în special în Bucureşti, Braşov şi Cluj Napoca. Alstom este lider de piaţă în soluţii de electrificare şi semnalizare feroviară, precum şi primul furnizor de trenuri electrice noi în România. Prima soluţie de semnalizare urbană CBTC din ţară este în curs de implementare de către Alstom pe Magistrala 5 de metrou din Bucureşti. De asemenea, de peste 18 ani compania este furnizor de servicii de mentenanţă pentru flota de metrou din Bucureşti iar în prezent este în vigoare un nou contract pe termen lung, valabil până în 2036.

Alstom investeşte şi îşi pregăteşte noii angajaţi prin Universitatea Alstom

În strategia de recrutare a Alstom, tinerii absolvenţi sunt vizaţi în mod special. Obiectivul este de a recruta mai mult de 30% dintre tinerii absolvenţi, participanţii la programul internaţional de stagii de practică, doctoranzii, studenţii din învăţământul dual şi ucenicii. Acest lucru este deja o realitate în unele ţări, cum ar fi Franţa.

Pentru a asigura integrarea şi dezvoltarea tinerilor recruţi, compania se poate baza pe o cultură internă solidă bazată pe instruire continuă. În medie, fiecare angajat din întreaga lume beneficiază de 21 de ore de formare profesională pe an, utilizând tehnologii de ultimă generaţie. Cu un catalog foarte vast, această formare este în special digitală şi este accesibilă oriunde şi în orice moment, de pe orice tip de echipament (computer, tabletă sau smartphone). Universitatea Alstom oferă experienţe imersive de realitate virtuală prin intermediul campusurilor sale regionale, dar şi prin intermediul metaversului, platforme de interacţiune imersivă care utilizează avataruri şi modele 3D accesibile de pe computere personale sau cu ajutorul căştilor de realitate virtuală.

"Dincolo de numărul de cursuri de formare propuse, punem un accent deosebit şi pe experienţa oferită cursanţilor noştri, precum şi pe integrarea lor în companie. În 2022, Alstom a obţinut acreditarea "Happy Trainee" în Franţa, Canada şi Brazilia, precum şi acreditarea "Happy Apprentice" în Marea Britanie. Acest lucru demonstrează dorinţa companiei de a continua să ofere cea mai bună experienţă posibilă pentru stagiarii şi ucenicii noştri", adaugă Anne-Sophie Chauveau-Galas.

"Happy Trainee" este o certificare bazată pe un sondaj intern pentru ucenici şi stagiari. Scopul este de a evalua experienţa de lucru globală a tinerilor talente şi apoi de a defini domeniile de îmbunătăţire în fiecare ţară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7110
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3354
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9529
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.1947

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
targuldeturism.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb