Alstom anunţă astăzi finalizarea achiziţiei Bombardier Transportation

Companii / 29 ianuarie 2021

Alstom a anunţat finalizarea achiziţionării diviziei feroviare a companiei canadiene Bombardier, conform unui comunicat trimis redacţiei.

"Astăzi marcăm un moment unic pentru Alstom şi pentru sectorul mobilităţii la nivel mondial, odată cu crearea unui nou lider global axat pe mobilitate inteligentă şi sustenabilă. Mai mult ca oricând, lumea trebuie să se angajeze într-o tranziţie socială şi de mediu profundă pentru a putea aborda marile provocări ale urbanizării, oportunităţi egale pentru dezvoltarea economică şi schimbările climatice. Transportul, esenţial pentru viaţa profesională şi socială, dar cu un mare impact asupra mediului, se află în centrul acestei tranziţii. Responsabilitatea noastră, împreună cu cei 75.000 de angajaţi din Alstom astăzi, este de a transforma setul nostru unic de capabilităţi create de această tranzacţie în facilitatorul acestei transformări necesare. Responsabilitatea noastră este să aducem inovaţia necesară pentru astfel de provocări extreme şi să ne asigurăm că toate comunităţile din întreaga lume, în timp ce călătoresc pentru a se întâlni cu cei dragi sau pentru a munci, pot avea acces la aceeaşi calitate a serviciului şi eficienţă, în acelaşi timp având grijă de planeta noastră," a declarat Henri Poupart-Lafarge, preşedinte şi CEO al Alstom.

Preţul de referinţă a fost stabilit la 5,5 miliarde EUR, în partea de jos a intervalului cuprins între 5,5 miliarde EUR şi 5,9 miliarde EUR comunicat pe 16 septembrie 2020. Veniturile pentru achiziţie au fost stabilite la 4,4 miliarde EUR, care includ impactul minimului mecanism de ajustare a numerarului bazat pe o poziţie netă de numerar negativă a Bombardier Transportation la 31 decembrie 2020 şi alte ajustări contractuale suplimentare pentru o sumă de 1,1 miliarde EUR. Achiziţia a fost finanţată prin emiterea de drepturi de aproximativ 2 miliarde EUR finalizată la 7 decembrie 2020 şi o parte a emisiunii de obligaţiuni senior de 750 milioane EUR finalizată la 11 ianuarie 2021 şi prin majorările de capital rezervate în beneficiul afiliaţilor din CDPQ şi Bombardier Inc., în sume totale, respectiv, de 2,6 miliarde EUR şi 500 milioane EUR finalizate astăzi ca parte a închiderii tranzacţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb