ALTEX a deschis un nou magazin in Satu Mare

Iuliana Marcu
Macroeconomie / 23 august 2009

ALTEX a deschis un nou magazin in Satu Mare

Altex a deschide vineri, 21 august 2009, un nou magazin in Satu Mare. Cu o suprafata comerciala de peste 1000 mp, noul magazin ofera satmarenilor o gama de produse si servicii perfect adaptata exigentelor pietei romanesti. Peste 10 000 de produse electronice, electrocanisce IT, comunicatii si multimedia sunt expuse in noul magazin.

declara Cristian Moanta Director Marketing si Vanzari ALTEX ROMANIA.

Entertainment pentru cele mai variate gusturi: in Altex Satu Mare cumparatorii pot gasi peste 1000 de filme in format DVD si primele filme in format Blu-Ray Disc din Romania. Oferta este actualizata in fiecare luna cu ultimele filme noi lansate precum si filmele de colectie in premiera in format DVD. De asemenea, clientii pot gasi peste 2000 de albume de muzica disponibile pe CD, peste 1000 albume si concerte in format DVD, iar lunar apar aproximativ 30 de noi albume.

Peste 500 de jocuri pe diferite formate (PC, PS2, PSP, Nintendo DS dar si pentru consolele de ultima generatie) pot fi achizitionate din magazinul ALTEX. Aici clientii pot testa si achizitiona cea mai variata gama de console: PlayStation2, PlayStation3, Xbox360, Nintedo Wii, Nintendo DS Lite dar si noua consola PSP Slim & Lite.

IT: cel mai mare numar de laptop-uri si sisteme IT sunt expuse pe branduri in spatii special amenajate. Astfel peste 20 de marci pot fi gasite pe rafturile Altex Satu Mare.

Electrocasnice: peste 50 modele de aparate frigorifice si peste 50 de tipuri de masini de spalat rufe si vase apartinand celor 13 branduri. Gama de produse incorporabile include peste 25 plite si cuptoare incastrabile.

Echipamente TV/video: 70 de modele de televizoare LCD si televizoare cu plasma, apartinand celor 15 branduri prezente pe piata romaneasca.

Camere foto si video: gama acopera toate optiunile, inclusiv camere profesionale de ultima generatie si accesorii. In rafturile ALTEX Satu Mare sunt expuse peste 40 modele de camere foto si video, alaturi de toate accesoriile aferente necesare.

Gama de servicii ALTEX asigura disponibilitatea produselor in stoc, posibilitatea testarii acestora pe raft, garantarea celui mai mic pret. Sunt disponibile servicii de creditare pentru produsele din magazin, service-ul in perioada garantie si post garantie este asigurat pentru toate produsele achizitionate iar transportul produselor voluminoase este gratuit.

De asemenea, ALTEX ofera clientilor consultanta privind caracteristicile tehnologice, verificarea produsului, instalarea acestuia, precum si consultanta post vanzare prin serviciul Relatii Clienti. Serviciile de comunicatii sunt o alta componenta a ofertei ALTEX, in magazin sunt disponibile: abonamente Internet, servicii Orange, reincarcare electronica pentru diverse tipuri de cartele valorice.

Noul magazin Altex, deschis in Satu Mare in drumul Careiului nr. 77-79 in cadrul complexului comercial Real, isi asteapta clientii zilnic intre orele 9 00 - 21 00.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb