"Altex" a înregistrat vânzări cu peste 130% mai mari în luna decembrie

NI
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 7 ianuarie 2008

"Altex" a înregistrat vânzări cu peste 130% mai mari în luna decembrie

Retailerul de electronice, electrocasnice şi IT&C, Altex, a înregistrat în luna decembrie a anului trecut vânzări cu peste 130% mai mari comparativ cu vânzările medii lunare raportate în 2007, au declarat recent reprezentanţii companiei.

"Categoriile cu cele mai mari creşteri au fost produsele electronice - televizoare LCD şi plasma, în mod special - camerele foto şi video, consolele precum şi CD-urile cu muzică sau filme. Aceste categorii de produse au înregistrat vânzări cu aproximativ 200% mai mari decât media anului trecut", au adăugat reprezentanţii Altex, citaţi de NewsIn.

Tot în luna decembrie 2007, grupul Altex a înregistrat creşteri ale vânzărilor cu peste 100% şi pe segmentele IT, în special la produse precum laptop-uri, sisteme desktop, monitoare, dar şi GSM. Pentru anul 2007, reprezentanţii Altex estimează o cifră totală de afaceri de peste 300 milioane euro şi un indice de profitabilitate de aproximativ 2%, la o cotă de piaţă de 26%.

În prima jumătate a anului trecut, strategia Altex s-a concentrat pe modernizarea şi dezvoltarea celor două reţele, Altex Megastore şi Media Galaxy, valoarea investiţiilor ridicându-se la cinci milioane euro. Grupul a lansat oficial în luna noiembrie reţeaua de magazine Digit"Up în care vrea să investească peste 2,5 milioane euro până la sfârşitul lui 2008 când vrea să opereze o reţea de 50 de magazine aparţinând acestui concept.

Anul acesta Altex estimează că va atinge o cifră de afaceri de peste 350 milioane euro, iar în 2009 intenţionează listarea companiei la bursă. De asemenea, retailerul a început demersurile pentru extinderea pe pieţele din Sud-Estul Europei şi intenţionează ca în anul 2008 să deschidă în Bulgaria primul magazin din afara ţării.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb