ALTEX România lansează campania de promovare a reciclării ecologice

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 20 martie 2009

ALTEX ROMANIA lansează cea mai amplă campanie de promovare a reciclarii ecologice, oferind reduceri substantiale la achizitionarea produselor electronice si electrocasnice pentru predarea deseurilor in centre de colectare.

Astfel, in perioada 19 martie - 8 aprilie 2009, in magazinele ALTEX si MEDIA GALAXY din intreaga tara, se ofera o reducere de 150 lei la achizitionarea oricarui televizor cu plasma sau LCD, marca Myria, Teletech sau Uniden cu diagonala de minim 56 de cm. Pentru a beneficia de reducere, clientii trebuie sa predea un aparat electronic vechi: televizor cu tub catodic, LCD, plasma sau monitor indiferent de marca, in cadrul magazinelor ALTEX sau MEDIA GALAXY.

In aceeasi perioada, in magazinele ALTEX si MEDIA GALAXY, se deruleaza si campania "Protejezi mediul si primesti 15% reducere!" pentru televizoarele cu plasma sau LCD, marcile Philips si LG. Pentru a beneficia de aceasta reducere clientul trebuie sa returneze un aparat electronic vechi, televizor cu tub catodic, LCD, plasma sau monitor indiferent de marca in cadrul magazinelor ALTEX sau MEDIA GALAXY.

Campania "Protejezi mediul si primesti 15% reducere!" este valabila si pentru produsele electrocasnice. Astfel, se ofera o reducere de 15% la achizitionarea aparatelor frigorifice si masinilor de spalat rufe WHIRLPOOL si Hotpoint Ariston. Reducerea se acorda pe baza unui voucher completat la predarea unui aparat electrocasnic vechi (masina de spalat rufe, masina de spalat vase, uscator de rufe sau echipament frigorific) indiferent de marca, la unul dintre centrele RoRec sau in magazinele ALTEX sau MEDIA GALAXY.

Pentru reciclarea ecologica a produselor electrocasnice, magazinele ALTEX si MEDIA GALAXY ofera reduceri substantiale si pentru alte marci cunoscute.

Astfel, se acorda o reducere de 150 de lei la achizitionarea aparatelor frigorifice si a masinilor de spalat rufe Arctic.

La achizitionarea aparatelor frigorifice si a masinilor de spalat Indesit se acorda o reducere de 250 de lei.

Pentru a beneficia de aceste reduceri, clientii trebuie sa predea un aparat electrocasnic vechi (masina de spalat rufe, masina de spalat vase, uscator de rufe sau echipament frigorific) indiferent de marca, la unul dintre centrele RoRec sau in magazinele ALTEX sau MEDIA GALAXY. In momentul predarii se completeaza un voucher pe baza caruia va putea obtine reducerea din magazinele ALTEX si MEDIA GALAXY.

Campaniile sunt realizate in colaborare cu EcoTic, RoRec, Philips Romania, LG Romania, Whirlpool, Arctic si IndesitCompany si se deruleaza in perioada 19 martie - 8 aprilie 2009.

"Una dintre obligatiile pe care ALTEX ROMANIA si le-a asumat fata de societate este promovarea reciclarii ecologice a deseurilor de produse electronice si electrocasnice. Tinem sa multumim partenerilor nostri pentru sprijinul oferit in acest demers inceput inca din vara anului 2007, cand am organizat primele campanii de promovare a reciclarii ecologice.

In acelasi timp, ne bucuram sa oferim clientilor avantaje concrete, reduceri substantiale care suntem convinsi ca sunt binevenite in perioada pe care o traversam." declara Dan Ostahie, Presedinte ALTEX ROMANIA.

ALTEX ROMANIA s-a impus pe piata romaneasca prin calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor. Principala forma de responsabilitate sociala asumata de companie fiind calitatea serviciilor oferite.

ALTEX ROMANIA este liderul pietei romanesti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Suprafata comerciala totala se ridica la aproximativ 100.000 metri patrati, divizata intre 60 de magazine ALTEX si 14 magazine MEDIA GALAXY. Oferta ALTEX contine produse cu CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA, in timp ce MEDIA GALAXY se diferentiaza avand CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE.

ALTEX ROMANIA este actionar majoritar in urmatoarele companii: Complet Electro Serv - compania producatoare de echipamente IT, Cometex SA - compania de real-estate. Din grupul ALTEX mai face parte si compania de credite de consum Credex, unde 30% din actiuni sunt detinute de Raiffeisen Bank.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb