Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 18 august

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 19 august 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri americani au crescut uşor ieri, indicele S&P 500 închizând pe plus pentru a treia şedinţă la rând, pe fondul speculaţiilor privind activitatea M&A din sectorul constructorilor de locuinţe şi cel al producătorilor de materii prime. Analiştii Citigroup au publicat un raport în care argumentează că sectorul constructorilor de locuinţe va trece printr-o perioadă de consolidare, ducând la creşterea acţiunilor constructorului Ryland Group cu 3,8%. Acţiunile Potash Corp, producătorul canadian de îngrăşaminte ce a primit o ofertă de preluare neaşteptată din partea BHP Billiton, au crescut ieri cu 3,3%, pe fondul speculaţiilor că BHP îşi va mări oferta în urma refuzului managementului Potash.

    Pe fondul ştirilor privind că stocurile de petrol au crescut în ultima săptămână, indicele sectorului energetic a pierdut circa 1% din valoare, iar preţul barilului de petrol a scăzut sub nivelul de $75,5.

    Perechea valutară EURUSD nu a înregistrat fluctuaţii semnificative, în lipsa unor ştiri macroeconomice importante cotaţia EURUSD rămânând în jurul valorii de 1,285.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb