Angeline Cake Boutique se extinde printr-o investiţie de 70.000 de euro

A.V.
Companii / 28 februarie 2023

Angeline Cake Boutique se extinde printr-o investiţie de 70.000 de euro

Producătorul de prăjituri şi torturi artizanale Angeline Cake Boutique, unul dintre cele mai importante brand-uri de pe piaţa românească de patiserie-cofetărie, a inaugurat astăzi cea de-a doua locaţie cu vânzare, în zona Aviaţiei din Bucureşti, rezultatul unei investiţii de 70.000 de euro.

Andreea Simion, co-owner Angeline Cake Boutique, a declarat: "Abia aşteptăm să îi primim pe clienţii din nordul capitalei în noua noastră casă, amplasată într-o zonă atât de frumoasă pentru plimbări şi savurat deserturi, şi amenajată în stil scandinav, de o eleganţă simplă şi modernă. Am ales acest tip de design minimalist tocmai pentru a putea pune şi mai bine în evidenţă produsele noastre".

Noul magazin are o suprafaţă de 80 mp, mai generoasă decât a primei locaţii Angeline Cake Boutique, cea din Piaţa Victoriei. Pe lângă produsele deja consacrate ale Angeline Cake Boutique - prăjituri, torturi, pasteis de nata, New York Rolls - clienţii brandului vor descoperi în noua locaţie croissante şi sandvişuri din croissante, care vor fi disponibile din a doua jumătate a lunii martie.

Marius Simion, co-owner Angeline Cake Boutique, a afirmat: "Ne-am decis să explorăm mai mult zona de patiserie. Astfel, putem să oferim publicului o gamă mai diversă de produse sărate, fie pentru o simplă gustare, cum sunt croissantele, fie pentru o masă mai consistentă: de exemplu, un mic-dejun cu sandvişuri şi cafea sau ceai".

Angeline Cake Boutique, atelierul de cofetărie artizanală fondat în 2017, în Bucureşti, de soţii Andreea şi Marius Simion, a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 1,7 milioane de lei. În prezent, compania numără 1 Cake Shop, singurul din Bucureşti unde poţi vedea în direct procesul de producţie, iar până la finele anului estimează să ajungă la 4 magazine.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb