Producătorul de prăjituri şi torturi artizanale Angeline Cake Boutique, unul dintre cele mai importante brand-uri de pe piaţa românească de patiserie-cofetărie, a inaugurat astăzi cea de-a doua locaţie cu vânzare, în zona Aviaţiei din Bucureşti, rezultatul unei investiţii de 70.000 de euro.
Andreea Simion, co-owner Angeline Cake Boutique, a declarat: "Abia aşteptăm să îi primim pe clienţii din nordul capitalei în noua noastră casă, amplasată într-o zonă atât de frumoasă pentru plimbări şi savurat deserturi, şi amenajată în stil scandinav, de o eleganţă simplă şi modernă. Am ales acest tip de design minimalist tocmai pentru a putea pune şi mai bine în evidenţă produsele noastre".
Noul magazin are o suprafaţă de 80 mp, mai generoasă decât a primei locaţii Angeline Cake Boutique, cea din Piaţa Victoriei. Pe lângă produsele deja consacrate ale Angeline Cake Boutique - prăjituri, torturi, pasteis de nata, New York Rolls - clienţii brandului vor descoperi în noua locaţie croissante şi sandvişuri din croissante, care vor fi disponibile din a doua jumătate a lunii martie.
Marius Simion, co-owner Angeline Cake Boutique, a afirmat: "Ne-am decis să explorăm mai mult zona de patiserie. Astfel, putem să oferim publicului o gamă mai diversă de produse sărate, fie pentru o simplă gustare, cum sunt croissantele, fie pentru o masă mai consistentă: de exemplu, un mic-dejun cu sandvişuri şi cafea sau ceai".
Angeline Cake Boutique, atelierul de cofetărie artizanală fondat în 2017, în Bucureşti, de soţii Andreea şi Marius Simion, a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 1,7 milioane de lei. În prezent, compania numără 1 Cake Shop, singurul din Bucureşti unde poţi vedea în direct procesul de producţie, iar până la finele anului estimează să ajungă la 4 magazine.