Anthony Fauci se aşteaptă ca SUA să reia în curând imunizările cu vaccinul Johnson&Johnson

S.B.
Internaţional / 19 aprilie 2021

Anthony Fauci se aşteaptă ca SUA să reia în curând imunizările cu vaccinul Johnson&Johnson

Medicul Anthony Fauci anticipează că autorităţile de reglementare din domeniul sănătăţii din Statele Unite să permită reluarea distribuirii vaccinului pentru Covid-19 al Johnson & Johnson, el considerând că decizia ar putea fi luată cel mai devreme vineri, potrivit news.ro.

"Estimarea mea este că vom continua să îl folosim într-o anumită formă. Mă îndoiesc foarte mult că îl vor anula. Nu cred că se va întâmpla. Cred că va există un fel de avertisment sau o restricţionare sau o evaluare a riscului", a afirmat Fauci la emisiunea "Meet the Press" de la NBC.

Autorităţile de reglementare din domeniul sănătăţii din Statele Unite au recomandat săptămâna trecută ca utilizarea vaccinului dezvoltat de Johnson & Johnson să fie oprită temporar, după producerea a şase cazuri rare de cheaguri de sânge la creier la femei, din aproximativ 7 milioane de persoane care au fost inoculate cu acest vaccin în SUA.

O comisie a Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din SUA se va reuni pe 23 aprilie pentru a discuta paşii următori pentru acest vaccin.

Fauci, care este consilierul Casei Albe în domeniul pandemiei, a spus că nu ştie care va fi decizia finală, dar că anticipează că vaccinările vor fi reluate.

"Nu ştiu dacă au mai existat cazuri. Vom şti asta până vineri şi aş fi foarte surprins ... dacă nu vom avea o reluare într-o anumită formă până vineri. Aproape sigur va fi luată o decizie până vineri", a spus Fauci.

Duminică, Fauci a stabilit şi un posibil calendar pentru momentul în care copiii vor putea fi vaccinaţi împotriva Covid-19.

"Aş fi surprins dacă nu vom putea vaccina copiii de liceu până la toamnă. Cred că până în primul trimestru al anului 2022 vom putea vaccina copiii de aproape orice vârstă - sperăm chiar mai devreme", a adăugat el.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Aceasta mumie a primit o lectie binemeritata, de la congressmanul republican Jim Jordan . Ar putea invata si molustele din parlamentul Romaniei , tinute in lesa de servicii , sau tutele cu microfon , cum se pun intrebarile unui functionar al statului , platit cu bani grei , sa serveasca poporul nu dusmanii .

    cat mai ai pana la imbalsamre mr fucci?

    sa incepem cu d-nul Fauci ...

    doza tripla va rog, fara schema aia ieftina cu "sa-l vaccinam cu solutie salina simpla pe mos Fauci ca toti il filmeaza si sunt toti reporterii calare pe el" (schema aplicata la toti presedintii / prim-ministrii / persoane vizibile, gen Bill Gates).  

    deci... baga-ti matale dom'Fauci ... undeva mizeriile alea toxice si noi , baietii buni (aia fara pasaport de vaccinare - ca asa sunt baietii buni, nu au pedigree electronic ca ultimele catzele!), o sa stam sa ne uitam la o bere si o aluna cum o sa moara nea Mengele-Fauci cu roatele in sus ... si desigur iar o sa radem si iar ne distram maxim ciocnind beri si o sa vedem cum moare un nazist din satra lui Klaus Schwab (WEF) ! :))  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb