ANUL ACESTA, Calipso estimează o creştere cu 50% a vânzărilor din portofoliu

Andrei Stan
Companii / 12 mai 2016

Producătorul apei de izvor Calipso mizează în acest an pe o creştere cu 50% a vânzărilor produselor din portofoliu, avans datorat, în principal, finalizării recente a unei investiţii de două milioane de euro în extinderea şi modernizarea capacităţilor de producţie şi îmbuteliere din fabrica deţinută în localitatea Afumaţi, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

"În urma investiţiei în extinderea capacităţilor de producţie, investiţie demarată la sfârşitul anului trecut, anticipăm o creştere a vânzărilor cu peste 50%. În cea mai călduroasă lună a lui 2015 am vândut 16 milioane de litri, iar dacă anul acesta condiţiile meteo vor fi similare vom putea livra în jur de 25 de milioane de litri de apă lunar", a declarat Daciana Siderache, directorul general Calipso.

Compania precizează că se află în prezent în discuţii avansate pentru extinderea reţelei de desfacere, cu intenţia de a-şi lărgi portofoliul de clienţi.

"În acest moment lucrăm cu majoritatea marilor lanţuri de supermarketuri şi hipermarketuri prezente în Romania, iar cu cele cu care nu lucrăm încă suntem în diferite faze de negociere. Practic livrăm apă naturală de izvor în toată ţara prin intermediul marilor conturi şi al distribuitorilor regionali", a mai precizat Daciana Siderache.

Compania Apa Calipso a fost înfiinţată în anul 1991, având acum peste 140 de angajaţi, şi a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de aproximativ 45 de milioane de lei.

Proiectul de extindere a capacităţii de îmbuteliere finalizat anul trecut ridică valoarea totală a investiţiilor în producţie ale companiei la peste 12 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb