"ArcelorMittal" Hunedoara îşi reia activitatea

A.G.R.
Ziarul BURSA #Companii #Resurse Umane / 6 ianuarie 2009

Cei peste 1.200 de angajaţi ai combinatului ArcelorMittal Hunedoara au întrerupt activitatea de producţie în noiembrie 2008 din cauza lipsei de comenzi în siderurgie.

Cei peste 1.200 de angajaţi ai combinatului ArcelorMittal Hunedoara au întrerupt activitatea de producţie în noiembrie 2008 din cauza lipsei de comenzi în siderurgie.

Combinatul siderurgic ArcelorMittal Hunedoara îşi va relua activitatea joi, 8 ianuarie, angajaţii urmând să fie chemaţi la muncă în vederea efectuării pregătirilor necesare pentru pornirea producţiei. "Personalul din compartimentele tehnico-administrative a venit la serviciu încă de luni, în vederea încheierii documentelor aferente lunii decembrie 2008. Ceilalţi angajaţi se vor prezenta la muncă din data de 8 ianuarie", a declarat, luni, preşedintele Sindicatului Siderurgistul de la ArcelorMittal Hunedoara, Petru Vaidoş, citat de Agerpres.

El a explicat că pregătirile pentru pornirea utilajelor de producţie din secţiile de oţelărie şi laminoare vor dura câteva zile, pentru ca reluarea activităţii să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Cei peste 1.200 de angajaţi ai combinatului ArcelorMittal Hunedoara au întrerupt activitatea de producţie începând cu jumătatea lunii noiembrie 2008 din cauza lipsei de comenzi în siderurgie. O parte din salariaţi a desfăşurat activităţi de întreţinere şi reparaţii, iar alţii şi-au efectuat zilele rămase din concediul de odihnă pe anul 2008. De asemenea, au fost cazuri în care personalul care a stat acasă a fost plătit cu 75 la sută din salariu pentru zilele nelucrate.

Combinatul a fost închis total din 22 decembrie 2008, fiind pentru prima oară, în ultimii 80 de ani, când activitatea de producţie în siderurgia hunedoreană a staţionat o perioadă de timp atât de mare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb