AURELIA DINU, CONNECT PRO: "Continuarea educaţiei nu mai este un plus, ci o necesitate"

E.O.
BURSA Train / 28 martie 2018

Aurelia Dinu

Aurelia Dinu

Aurelia Dinu: "Niciuna dintre ţările lumii nu îşi utilizează 100% capitalul uman"

Connect PRO Coaching lansează o divizie de training care îşi propune să ofere cursuri şi seminarii celor ce aleg să îşi continue educaţia

Continuarea educaţiei nu mai este un plus, ci o necesitate, consideră Aurelia Dinu, Managing Partner Connect PRO, firmă de consultanţă în management. Domnia sa ne-a transmis: "În încheierea Forumului Economic Mondial din luna septembrie 2017, discuţiile se îndreptau către o concluzie extrem de clară - niciuna dintre ţările lumii nu îşi utilizează 100% capitalul uman. Proporţia cea mai mare în care capitalul uman este utilizat la ora actuală nu depăşeşte 62%. Şi, ca orice resursă exploatată insuficient, ba chiar incorect în multe cazuri, aceasta se constituie într-o risipă uriaşă - de talent, de prosperitate economică şi socială, de calitate a vieţii, de fapt.

Studiul lansat cu ocazia Forumului Economic Mondial din 2017 - The Global Human Capital Index - concluzionează şi el - modul în care naţiunile aleg să îşi dezvolte capitalul uman este un factor determinant extrem de relevant al succesului pe termen lung al acestora.

Capitalul uman nu este definit doar prin educaţia şi aptitudinile dobândite formal, în cadrul sistemelor de învăţământ existente. Acesta poate fi dezvoltat în timp, crescând prin utilizare pe întreg parcursul vieţii umane.

În mod total nesurprinzător, în fruntea clasamentului sunt economii care aleg să investească pe termen lung în educaţia propriei populaţii. Şi care sunt, totodată, şi cele mai performante economii - Norvegia, Finlanda, Elveţia, Statele Unite, Danemarca, Germania, Noua Zeelandă, Suedia, Slovenia, Austria".

Aurelia Dinu subliniază că acele companii care aleg să investească în educaţia angajaţilor, şi sunt capabile să ofere acestora un mediu de continuă învăţare, se numără printre cele cu performanţe ridicate pe multiple axe, printre care şi capacitatea de a reţine angajaţi de calitate.

În acest context, domnia sa precizează: "Acesta este spiritul în care un grup de specialişti din domenii diverse, grupaţi sub egida Connect PRO Coaching, având alături Ziarul BURSA ca partener media, lansează o divizie de training care îşi propune să ofere cursuri şi seminarii celor ce aleg să îşi continue educaţia, atât în plan personal, cât şi profesional".

Cursurile sunt destinate antreprenorilor şi managerilor de echipe care doresc să treacă la următorul nivel cu afacerea sau cariera lor, precum şi "persoanelor curioase şi curajoase care doresc să facă o schimbare semnificativă în viaţă", adaugă doamna Dinu, conchizând: "De la comunicare, psihologie şi jurnalistică la managementul afacerii şi avocatură şi înapoi la marketing şi finanţe, specialiştii de la Connect PRO Coaching sunt aici pentru a susţine apetitul de cunoaştere al celor interesaţi. Cu o abordare interdisciplinară, aşa cum o cer secolul în care trăim precum şi modul în care a evoluat lumea, cu sesiuni interactive susţinute de echipe diversificate de facilitatori, cu răspunsuri reale la probleme reale, Connect PRO Coaching îşi propune să construiască un mediu de învăţare dinamică, modernă şi imediat aplicabilă".

Cursurile sunt susţinute de antreprenori, consultanţi şi free-lancers, iar discuţiile libere, pe teme de interes, dublate de exerciţii practice, îşi propun să fie un catalizator al asimilării rapide de noi informaţii şi aptitudini.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb