Aurelian Marin este noul preşedinte al ANAT

Valentin Busuioc
Companii #Turism / 12 martie 2015

Aurelian Marin este noul preşedinte al ANAT

Aurelian Marin este noul preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) pentru următorii doi ani, fiind ales ieri cu 130 de voturi. Contracandidaţii săi, Răzvan Nacea şi Dan Anghelescu, au obţinut 68, respectiv 18 voturi, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Aurelian Marin, managerul general al agenţiei de turism Paradis din Constanţa, are o experienţă de aproape 20 de ani în industria turismului. Domnia sa este şi preşedintele Regiunii Sud-Est a ANAT, preşedintele Grupului de Lucru pentru Codul de Etică, membru în Comisia de Etică şi în cea de Marketing Intern. Programul său de management vizează dezvoltarea şi promovarea turismului, precum şi adaptarea la modul dinamic în care astăzi relaţionează pieţele turistice mondiale.

Aurelian Marin a declarat: "Am identificat multe probleme pe care le consider prioritare. Amintesc educaţia în întreg angrenajul de turism, unificarea partenerilor din turism într-o singură voce, pentru a aduce consistenţă şi credibilitate în demersurile făcute pe lângă autorităţi. Sunt probleme care se adaugă celor strict specifice celor din branşă. Voi continua proiectele începute de Lucia Morariu, care s-a implicat mult în dezvoltarea turismului românesc, în aceeaşi măsură şi în dezvoltarea asociaţiei. Voi face tot posibilul să fac ANAT mai vizibil, respectiv un partener solid în relaţia cu autorităţile şi industria".

Tot ieri, a fost ales un nou Birou Executiv, din care fac parte: Lucia Morariu (Eximtur) şi Alin Burcea (Paralela 45), în calitate de prim-vicepreşedinţi, precum şi Remus Vişan (Happy Tour Group - Paravion), Ciprian Popescu (Danubius Travel), Sorin Nicolescu (Olimpic International) şi Marius Usturoiu (Mareea), în calitate de vicepreşedinţi.

Lucia Morariu, fostul preşedinte ANAT, a afirmat: "Am ales să continuu activitatea la ANAT în calitate de prim-vicepreşedinte din responsabilitate faţă de necesara continuitate în conducerea asociaţiei. Îl felicit pe noul preşedinte; am convingerea că va continua toate proiectele începute în mandatul precedent şi, în mod deosebit, se va lupta cel puţin la fel de mult ca şi mine pentru trecerea la aplicare a voucherelor de vacanţă, cel mai important proiect de dezvoltare a turismului românesc, iniţiat de patronatele din turism în ultimii ani".

Începând de ieri, noul Consiliu Director este format din: Răzvan Nacea (Seytour), Dan Anghelescu (La Piovra Turista), Adrian Voican (Bibi Vacanţa), Alin Burcea (Paralela 45 Turism), Ciprian Popescu (Danubius Travel), Corina Martin (Mistral Tours), Dragoş Horhocea (Agetur), Sorin Nicolescu (Olimpic International), Herman Rosner (Int.l Tourism & Trade), Lucia N. Morariu (Eximtur), Marian Cojocărescu (Mara News Travel), Marius Usturoiu (Mareea), Mihaela Chiru (Micomis), Mircea Vladu (Holiday Office), Remus Vişan (Happy Tour Group), Valeriu Ştefan (Velmar Dreams) şi Florentin Mocanu (Edelweiss Travel).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb