AVAS primeşte replica de la acţionarii GES Scăieni

Avocat Rădescu Dumitru
Ziarul BURSA #Politică / 22 mai 2006

Avocatul Rădescu Dumitru, apărător ales al consorţiului format din "Laminate" SA, "Aedificia Carpaţi" S.A., "Supremo Corporation" SRL şi "Unirea Internaţional Trading 95" SRL a solicitat redacţiei BURSA un drept la replică faţă de comunicatul de presă al AVAS publicat în cotidianul "BURSA" de joi, 18 mai 2006, sub titlul "AVAS vinde în bloc activele GES Scăieni" .

Reproducem mai jos integral dreptul la replică:

Nici "consorţiul" şi nici vreuna dintre societăţile care îl formează nu a recurs şi nu recurge la "diverse metode de intimidare a conducerii GES şi a liderului sindical", pentru cel puţin două argumente:

Conducerea GES este compusă din administratori desemnaţi de membrii "consorţiului". Este greu de acceptat că asociaţii îşi "intimidează" reprezentanţii care conduc S.C. GES S.A. Boldeşti Scăieni;

Conform art 21. din Constituţia României - accesul liber la justiţie - A.V.A.S., Asociaţia salariaţilor şi domnul Tronaru Marian, în calitate de secretar al Asociaţiei "Pro GES", iar nu în calitate de lider de sindicat, au fost chemate şi chemat în judecată pentru ca instanţele legal competente să decidă cu privire la unele raporturi juridice legate de executarea Contractului de vînzare - cumpărare de acţiuni, nr. 93/29.12.2004. Precizez că S.C. GES S.A. nu a fost chemată în judecată niciodată de către "consorţiu".

Apreciez că adresarea "consorţiului" făcută în faţa diferitelor instanţe de judecată adresare reflectată în expresia Dumneavoastră ca "...o adevărată ofensivă prin mijloace juridice..." nu reflectă realitatea faptică şi de drept argumentele "Consorţiului" fiind apreciate ca juste de către diferitele instanţe de judecată care, pînă în prezent, au admis toate demersurile judiciare şi legale efectuate pentru proteguirea drepturilor şi intereselor lor legitime.

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului poate lua orice decizie cu privire la "vinderea în bloc a activelor < GES Scăieni >", dar numai după ce îşi va respecta întocmai obligaţiile asumate prin art. 7 din Convenţia mai sus evocată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb