Aviaţia Utilitară se retrage de la BVB

A.I.
Piaţa de Capital / 28 noiembrie 2018

Aviaţia Utilitară se retrage de la BVB

Acţionarii Aviaţia Utilitară (AVUT) au aprobat, în Adunarea Generală Extraordinară de ieri, retragerea de la tranzacţionare a titlurilor AVUT de pe Sistemul Alternativ de Tranzacţionare (ATS) - AeRO Standard, al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), potrivit unui raport remis de companie operatorului de piaţă.

Totodată, acţionarii au aprobat Raportul de evaluare a titlurilor emitentului, întocmit de evaluatorul autorizat, cu privire la preţul de 21,37 lei/acţiune, ce urmează să fie achitat în cazul retragerii acţionarilor din cadrul societăţii.

"Acţionarii care nu vor fi de acord cu hotărârea de retragere de la tranzacţionare a acţiunilor emise au la dispoziţie o perioadă de 45 de zile de la data de înregistrare, de 7 martie 2019, pentru transmiterea, în scris, către societate, a cererilor de retragere din companie", se arată în raportul emitentului.

Potrivit raportului, pot depune cerere de retragere, acţionarii existenţi la data de înregistrare, cu condiţia ca aceştia să fi deţinut pachetul de acţiuni şi la data de referinţă a adunării, respectiv 16 noiembrie 2018.

"Acţionarilor care vor solicita retragerea din societate li se va achita contravaloarea acţiunilor în termen de cel mult 15 zile lucrătoare de la primirea cererilor de retragere", se menţionează în raportul companiei.

Ultima tranzacţie cu acţiunile AVUT a avut loc în data de 7 ianuarie 2016, la preţul de 2,8 lei/titlu, valoare de piaţă a companiei la BVB fiind de aproape 25 milioane de lei.

La data de 30 iunie 2018, Daniela Gărdean deţinea 49,91% din companie, un procent similar fiind avut de Practic Bucureşti.

Potrivit datelor prezentate pe site ul BVB, la jumătatea anului curent, Practic era deţinută de Radu Dimofte, cu un pachet de 48,47%, IBTC - 32,15% şi Wellkept Group - 12%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb