Banca Internaţională de Investiţii a făcut publice rezultatele activităţii sale de la relocarea în Europa

A.I.
Bănci-Asigurări / 26 noiembrie 2019

Banca Internaţională de Investiţii a făcut publice rezultatele activităţii sale de la relocarea în Europa

Banca Internaţionlă de Investiţii face publice rezultatele activităţii sale de când s-a relocat în Europa. Până la sfârşitul anului 2019 portofoliul de credite va depăşi 1 miliard de euro, banca alocă 373 de milione de euro pentru 19 proiecte noi.

De la relocarea in Europa, Banca Internaţională de Investiţii (BII) a susţinut a doua şedinţă cu liderii de la Budapesta, din Europa Centrală şi de Est şi outleturi de presă internatională. Scopul acestui eveniment a fost acela de a împărtăşi rezultatele pozitive din prima jumătate de an al Băncii Internaţionale de Investiţii de la relocarea în Budapesta, potrvit unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Nikolay Kosov, preşedintele BII, a subliniat faptul ca banca a înregistrat o creştere accelerată de la relocare. În doar 6 luni, portofoliul de credite şi documentaţie al BII a crescut cu 98 de milioane de euro, ajungând la suma de 990 de milioane de euro. Până la sfârşitul anului, portofoliul de împrumuturi al băncii va depăşi valoarea de 1 miliard de dolari.

De la relocarea în Europa, BII a plasat cu success trei emisiuni de ogbligaţiuni în Ungaria, România şI Republica Cehă, pentru mai mult de 275 milioane de euro. De asemenea, relocarea i-a permis băncii să îşi extindă baza de investitori, iar acum BII numără printre investitorii săi 170 de entităţi şi insituţii. Mai mult, banca semnalează o scădere în ceea ce priveşte costurile şi o creştere în maturiatea împrumuturilor pe termen scurt, iar potrofoliul de acţiuni "green", este în continuă creştere, transmite comunicatul citat.

Preşedintele Nikolay Kosov, a declarat: "Aceste negocieri ne permit să raportăm reacţia pozitivă cu privire la relocarea in Europa a comunităţii de afaceri ungare, deoarece este direct interestă de creşterea oraşului Budapesta ca şI centru internaţional financiar".

În ceea ce priveşte activitatea şi efectele BII în ţara noastră, încă de la începutul anului au existat suspiciuni de fraudă şi acuzaţii care curpind chiar manipularea unor ordonanţe de urgenţă date în favoarea BII, potrivit declaraţiilor făcute de Florin Cîţu. Acesta a transmis mai multe mesaje pe pagina sa de Facebook referitoare la Teodorovici şi legăturile acestuia cu Banca Internaţională de Investiţii (BII). În primă instanţă, Cîţu a vorbit despre faptul că OUG 114 ar fi fost dată în folosul BII, despre care a spus că este "un vehicul prin care să intre bani ruseşti şi să iasă bani "curaţi".", ca mai apoi, la doar şase zile diferenţă, să critice şi noua variantă a OUG 114, ca în cele din urmă să îl acuze pe Teodorovici că ar avea imunitate diplomatică acordată de Rusia .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb